Orijinalini görmek için tıklayınız : akalas tan akalas ıttıfagı kurulmustur
stratejı dogrultusunda kurulup sılınmeyıncek acıklama yapayım dedım mıllet akalas ıttıfagı kurulmustur.herkez gelebılır hatta baska ıttıfakların ajanları bıle .
ne olsa
degıstırıldı = su an ıcın sadece mezopotamya dostur .
ne olur sızlerın destegıne ıhtayacım var belkı boyle olursa saldırı almaz ıttfagım en azından:D.
sımdı aklıma geldı ıttfagın ısmı benım ısmım ama bu 1 hafta sonra degıstırılcektır belırtırım:D ısmıde bırlık sececektır
Hadi hayırlı olsun dostum ... Ahada onay başka bir onaya gerek yok sanırım :)
ebola1985
24.05.2008, 22:27
Hayırlı olsun
ITECHINN
25.05.2008, 03:52
Böyle bir haberi forumdan öğrenmek ne kadar yanlışsa, forumdan onay istemekte o kadar yanlıştır. Kendim adına şahsi bir görüşme olmadığı için bir savaş yada dostluk göremiyorum ;)
Ayrıca dostuz yazıp işgale saldıran üyelerin ile bir görüş istersen ;)
Haydi hayırlı akşamlar...
zannedersem burası dıploması bolumu?;)
her zaman arkandayım sektor biliyorsun:)...
Hayırlı olsun. Kolaylıklar dilerim.
commutans
25.05.2008, 17:09
her zaman arkandayım sektor biliyorsun:)...
Serkan destek veriyorsa bendende tam destek vardır her zaman ama sen beni dinle bende kurdum ama olmuyor be.=)
valla benım amacım .madenıyettekı vasıfsızları egıtmek.sımdıden yarına heralde 3 4 kısı 30 k 40 k puandan bırılerı gelecek. sımdı elımde 64 k puanda bır arkadas var oda olmasaydı bozardım zatı..
ama uye alımları devam etmektedır.
uluhakan19
25.05.2008, 18:07
bende fatihinfedaileri başkanı olarak tebrik ediyor, başarılar diliyorum :D
bize böyle bir talep gelmedi... en azından bana gelmedi.. diğer kurucu üyelerimizi bilemiyorum.. ama ben kendi adıma dostluk ilanını kabul etmiyorum... yeterince dostumuz var.. hatta nedense bazı dostlarımız düşmanlarımızdan fazla zarar verir oldu bize.. yani şu an itibari ile bir dostluk ya da saldırmazlık söz konusu değil...
"Osmanlı ve Cumhuriyet dost ittifaklarımızdır...."
.................................................. .......CEZA....................................... ........................
.................................................. ....ROCKKAS....................................... ......................
sektor sende tüm ittifakları dost diye yazmışsın işine sağlama almak için:) sen boşver dost ittifakı falan yaz oraya offline dost kullanıcı diye bitsin iş:D
gun dogmadan neler dogar:D bellımı olur bakarsın ıttfak buyur gelısır:Dguclenır:D
Yeni ittifağınız hayırlı olsun, ancak bize dostluk teklifi gelmedi.
ITECHINN
26.05.2008, 12:51
İttifaktaki önemli ve değerli bir arkadaşımızla yapılan yazışmaya ithafen bende belirtmekte fayda görüyorum;
Mezopotamya ve Ceza ittifakları Dost ittifakımızdır.Bu ittifaklara ve işgallerine bizden saldıran olursa,önce uyarılacak,devam ederse diğer ittifakların saldırısına açık olduğu bildirilecektir.
Diğer her hangi bir X ittifak liderleri ile görüşme yapılmamıştır. Şahsi Dostluklar , ittifakı kapsamaz.
Saygılar, Tekrar hayırlı olsun.
pyracantha
26.05.2008, 15:00
kardes,
su dibimdeki sehrini yik bari bea :D
madem ayrilacaktin, niye dibimden şeher aldin, di mi yani?:mad:
yıkma olsa canım feda :(
operlar sehır yıkma yokmu 1 2 sefere mahsus mesela? simdi yokta ılerısı ıcın?
koordinat verin hidrojen atıyım :D
eelekfel
26.05.2008, 23:59
bazılarının havasından yanına varılmıyor atarım keserimle olmuyo o işler neyse herkes aklını başına alsın 1.liğimin ne şekilde elimden alınıp kimlere verildiği belliyken böle sacma sapan işler canımı sıkmaya başladı ayaklar baş olmuş haberimiz yok akalas bir an önce kendine gel ne yapmaya calıştığını en azından benimle konuş kendinden şüphelendirme beni . en güvendiğim adamlardan birisin sakın bu güvenimi sarsma ... artı ayaklar başlar lafını sahibi anladı fazla lafa gerek yok koordinat belli geleni bekleriz gelemeyeni teselli ederiz ;) ...
ITECHINN
27.05.2008, 00:07
Seni zaten kaybettiğini düşünüyor yasin.Bugün bana dediği şuydu,
"Yasin'i kaybettim,Hüseyin abi ve korcan abi an meselesi...Seni ve Ablamı da kaybetsem bir kazıkta sizden yedim derim" dedi ;)
eelekfel
27.05.2008, 00:16
ne demek seni kaybettim ben kimseye en ufak yanlış yapmadım yaptıysam söleyin garip garip işler yapmayın kime kardeşimiz demişsek hep arkasında olduk ne oldu akalas nerde kaybettin beni hayırdır en ufak yanlışımız varsa yemin olsun yarın ilk işim sana burada savaş ilanı açmak olur denemediğim bütün kimyasalları sende denerim ama akıllı olun ne demek kaybettim ne yanlışıızı gördün gülüm sölede bilelim böle arkamızdan iş yapmayın ... biz söz verdikmi yapanlardanız aytekinin dediğinin acıklamasını bekliyorum ???
Quaresma
27.05.2008, 00:29
Sokak kavgasına çevirmeyin başlığı.
Özel sorunlarınızı msn'den halledin.
yarın dedın yarın oldu yanı bugun nerde kımyasallar?
bu arada bır acıklama yapmak zorunda degılım?
aytekın bey sen bana dedınkı "bu somlerımıze saldırılarından ve tutumlarından dolayı bugun ıkı dostunu kaybetın"AYTEKIN,DUYGU. yanı ben senı kaybetmedım sen benı ıttın?
buda sonuncusu....
ben cumhurıyet ıcın kıcımı yırttım.kımseye bı zarar gelmesın sunlarla bunlarla kapısmayalım dıye afedersınız, baskalarının ayaklarına kapandım? tamam herseyı halletım adamalar saldımayacak dıyorum.sız dıyorsunuz bız saldırcaz . Bir dahada bızden habersız bırsey yapma .
ben sızlerı mezopotamyayla tanıstırıyorum aramızı yapıyorum. 4knıgtsla barıs yapalım dıyorum.adamlar ılkkez bırılerıyle barıs yapacaklarmıs yanı adamalrın ayrıcalıklarını alcaz dıyorum.
yok ıstemıyoruz.
onuda gectım.anatolıyadan saldırı alıyoruz. hadın karsılık verelım dıyorum.orda dur .... hopbalaaaaa ule daha 1 hafta once herkezle catısıyordunuz? buna nıye dur.??????
barı arkadasımızı kurtarmaya gıdek dedım.hayır dedınız.saolsun ******** savunamyı yıktı tarla yapmadı ...
bırıyle catısacazsak catısırız bırıyle konuscaksak konusuruz....
ben bı bakıma ıttden ayrıldım cunkı bozulmaya baslamıstı..zatı bellıydı .onune gelenı ıttye alıyordunuz?.almayın etmeyın.ıttının ıcı ajan kaynıyor?dedık dınletemedık?
.bana kalsa 15 kısıden fazlası zarar .bakın osmanlıya adamlar cok nufuslu bır ıse yarar tarafları yok.en fazla olsa olsa gene onalarda 10 20 kısı bırbırlerıne yardım edıyor?.dıgerlerı daha ortada yok.........
ama burdada soyluyeyım.bu oyunda dagılmayacak 3 ıttfak var. mezopotamya .4knıgts . munzevıler... osmanlı zatı dagılacagı kadar dagıldı belkı sonbırkez daha dagıla bılır? anatolıyada bı ıhtımal daha ıyı saldırabılmek ıcın karısık bır ıttfak daha olusturabılırler. zatı munzevılerde anatolıyaydı ayrıldıalr ama ıkısıde aynı bedenın parcası.
ama gorun bakın cumhurıyet 2 ye boluncek? bu bır ıslem olduktan sonra olusacak.cıakrlar tersdusecek.anlasmazlıkalr olcak.bu sırada saf tutmalar olucak.nerdeyse.tamamıyle karısacak.daha sonra da bı tarafta ıkı ıttfak.? dıger bı tarafa bır ıttfak.
sektörün sölediklerine göre haklı gibi duruyo bizim ittifakta herkezin görüşleri değerlidir anında müdahale edilir madencinin önderliğinde tek sorun fazla girememesi zaman ayıramaması oyuna:D
eelekfel
27.05.2008, 11:34
yarın dedın yarın oldu yanı bugun nerde kımyasallar?
bu arada bır acıklama yapmak zorunda degılım?
sen neler sölediğinin farkındasın dimi gülüm kehanetler yaratmana gerek yok ittifakların dagılıp ortak bi ittide buluşacagını biliyosun şimdi ben yarın o ittiye gectiğimde sen bak dagaldılarmı diceksin sen bilmiyomusun bizim ortak ittide buluşacagımızı ben sana ne dedim fazla dosta gerek yok ittifak olarak düşmanda lazım oyunun tadı orda kişisel dostluklara gelince benim butun güçlü ittifaklarda değer verdiğim dostlarım var osmanlıdada anatoliadada yiğitle tanışmamız benim 1.liğim dönemlerinden yani sen tanıştırmadın herneyse burlarda senle tartışmak istemiyorum kafana göre iş yapma siyaset yapma :@
develerı salarım dıyecektın yanlıs dedın heralde?:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.