Orijinalini görmek için tıklayınız : Istatistik
darksisa
01.02.2008, 17:27
Lafi uzatmaya gerek var mi biImiyorum ama biIimseI arastirma insaat kademeIeri nukIeer kademeIeri bunIarin hepsi istatistik kisminda gorunsun AYRI AYRI ve ittifak siraIamasi da oIsun;SurekIi gunceIIeme herkesin hosuna giden birsey ama sadece puan gormek istemiyoruz artik yeniIikIer hizIansin ki daha cok oyuncu cekeIim server a Lutfen basta ne guzeI gidiyordu hergun nasiI geIisti oyun die bakiyordum simdi 1.49 a cakiIdi kaIdi !!! (simdi cevap geIir x1 oIdu yaa :D )
BeyazKalem
01.02.2008, 17:35
Oyun gelişletikçe atılması gereken adımlar zorlaşıyor, tabi bu aralar oyun için
önemli bir çalışma da var; Planlama menüsünde değişiklikler olacak bildiğim
kadarı ile.
Ben sadece puanın gözükmesinden yanayım. Araştırma, kademe vs yi öğrenmek
istiyorsanız bunu casuslar ile de yapabiliriz, oyunun bazı kısımları da biraz zor
olmalı bence :)
darksisa
01.02.2008, 17:59
zaten sadece arastirma puani ve insaat puani nukIear puani yazacak bence bu zorIuk degiI profesyoneIIik cunku adam beIki siIah zirh basmistir beIki istihbarat bunu biIemeyiz beni yanIis anIamayin ben sadece bu guzeI oyunun tutmasi icin beyin firtinasi yapiyorum...
lenticul
01.02.2008, 18:06
bilimsel araştırma puanına gerek olmayacak sanırım.
Filo puanı ve nükleer puan için, her oyuncununkini tek tek göstermek oyun zevki açısından iyi değil. Fakat ittifaklar için toplam filo puanı ve nükleer puan gösterilebilir. Çünkü ittifakların toplam güçleri önemli.
Bence En onemlisi Filo ve silahlanma puani oalrak adlandirabilirz bu cok onemli ittifak ve bireysel acidan filo istatistik acidan gelistirilmeli diye dusunuyorum..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.