Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu ittifagi
stratejist
10.09.2008, 13:57
bu ne saçma sey anlamış degilim. ittifakta tartışma olmuş korsanda kimseye sormadan ittifakı dağıtmış.
anatolia can çekişiyor birleşmeye ittifak arıyor güçlenmek için son zamanlarda en büyük vurgunlarını yiyor, anadolu süper durumda biri geliyor kimseye sormadan ittifakı dağıtıyor. bu ittifak kurulurken tek başına kurmadığın gibi dağıtılırkende tek başına dağıotamassın korsan rumuzlu şahıs. umarım daha aklı başında birin kuracağıbi bir ittifak ta birleşirsiniz.
I-TECH-INN
10.09.2008, 14:24
Açıkcası Hüseyin abim neden böyle bir tavır sergiledi anlamış değilim..Evet ittifakta tartışmalar çıkıyordu ama biz bir aileydik..Bazen ailelerde de kavgalar olur , aile bireyleri evi terketmek ister,ama elbette evden ayrılamazlar..orası yuvadır,candır,hayat ve neşe kaynağıdır...Bu oyunda Anadolu ittifakı üyelerininde dostlukları,kardeşlikleri gerçekten görülmeye ve yaşanmaya değerdi...
Benim içinde üzücü oldu...Her işte bir hayır vardır diyip polyannacılık yapmak istemiyorum ama şuan yapacak daha iyi birşey yok...
DemiR YumruK
10.09.2008, 14:25
kim birleşmeye ittifak arıyor?
[SeRKaN]
10.09.2008, 14:32
Boşver Demiryumruk Stra kendi kafasından böyle senoryolar üretir sık sık onun kafasındakilerden iyi diziler çıkar doğrusu.
Anadolunun kurucu tarafından böyle dağıtılması yanlış bir şey fakat eminim birleşceklerdir yine.
stratejist
10.09.2008, 14:36
serkan sen anatolia adınamı yazıyosun munzeviler adınamı ben munzevilerle birleşcekdiye birşey yazmadım :D
[SeRKaN]
10.09.2008, 14:40
Ben her 2 ittifak adınada yazarım:)
Fakat üstekini Anatolia adına yazdım biz birleşmeye ittifak aramayız diğer ittifaklar bizimle birleşmek ister ;)
böle bir ola karşısında bende çok şaşırdım, bir başkanın böle apması şaşırtıcı, ama öle sanıorum ki tekrar eski gücünüze kavuşmaız zor bunun için üzücü bir durum..
not: t nin sağındaki tuş basmıor:D
DemiR YumruK
10.09.2008, 14:44
stra bak agrasifim komplexliyim bak çatışmada avcım düstü 6k zaten sigarayida biraktim susuzluktan geberiom şimdi bide sen çıkma:D bi forum hesabım var banlatmayın bana:D
memleket
10.09.2008, 14:47
evet ittifakımız bu sekilde sona erdirilmesi tabiki hos olmamıstır.
şu aşamadan sonrada yapılabilecek birsey görünmüyor geçmiş geçmişte kalmıştır.
anadolu ittifakının eski üyeleri olarak tekrar bir catı altında birleşme olasılıgımız herzaman mevcuttur.
KARAYEL
stratejist
10.09.2008, 14:49
;22720']Ben her 2 ittifak adınada yazarım:)
Fakat üstekini Anatolia adına yazdım biz birleşmeye ittifak aramayız diğer ittifaklar bizimle birleşmek ister ;)
biz diye kastettiğin kim :D munzeviler mi yani şuan munzevilerdesin?
ilginç külleri alevlendirmeye çalışmak.
serkan kimin adına neyazdığın belli degil ben anlıyorumda senin anlaşılmaz yazıların için daha açıkyazarmısın herkes anlasın.
[SeRKaN]
10.09.2008, 14:52
Anlayan anlar dert etme . Bizde Anatolia-Münzevi ayrımı olmaz pek 2ittifak adınada genel olarak yazdım. Zaten konunun bununla ilgisi yok saptırmıyalım konuyu...
zaibatsu
10.09.2008, 15:00
konuyu ben pek kavrayamadım anadolu neden dağıtmış ittiyi?
anavatan ittifağı kurulmuştur herkezi bekleriz
I-TECH-INN
10.09.2008, 15:13
Anavatan ittifakının, anadolu ile hiç bir bağlantısı yoktur !!!
zaibatsu
10.09.2008, 15:25
anavatan ittifağı kurulmuştur herkezi bekleriz
fırsat bilip milleti kandırmaya çalışma git kendi ittifak başlığında itti tanıtımını yap anadoluyla anavatanın bir bağıntısı olmadığı gibi anadolu ittisndekilerde o kdr akılsız değil inanıpta aa bizim itti dağılmış demek anavatana taşınmış hadi koşup girelim dicek kdr:mad:
o kadar sinirlenmein arkadaşlar, tabi kimse emez, çünkü anavatan ittifakı nerden baksanız 1,5 haftalık.. sadece dağılanlardan gelen olabilir die düşündü sanırım..
DemiR YumruK
10.09.2008, 15:44
hayır yani benim anlamadıgım nokta şu
belki oyunu ve gündemi takip eden herkes serkannn in munzevilere geçmesindeki 2 sebebi kestirebilmiştir... peki stra cım o sıraya gelmişsin güzel abim ne gerek varki bole gereksiz polemiklere? sonucta pesinde oldugun kara serkannn da ole yada bole zaten onun hakkiydi da şu hayır mubarek ramazan ayında ne gerek varki böyle boş polemiklerle birbirinizi üzüyorsunuz?
stra bence bu başlık çok saçmaydı kusura bakma ama ne bileyim gereksiz yani silinmesi gereken bir başlık
Herkese selam.. Evet kurucumuz tarafından kimseye haber verimeden bir anda ittifağın dağıtılması üzücü bir durum ama olur böyle şeyler herkesin bir sinir anı , vardır dayanma noktası vardır ve Ramazan ayıdır ufak şeylerden büyük sorunlar çıkabilir bu konuda ne Korsan ı ne de bir başkasını hiçkimsenın suçlamasını istemiyorum ...
Bizim ittifağımız listelerde değildi hiçbirzamanda olmadı biz herzaman dostlarımızla olduk bunun hangi çatı altında olduğu önemli değildir önemli olan bizlerin herzaman birlikte olmasıdır .. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim .. İyi oyunlar...
DemiR YumruK
11.09.2008, 16:16
efsane kuruldu bile:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.