Orijinalini görmek için tıklayınız : düşük puanlılar slinmiş ama ?
düşük puanlılar ve aktif olmayanlar silinmiş ama neden kayıtlar hala kapalı
Sayfa açılana kadar 15dk geçiyor, bilmem durum sizde nasıl?
yenicerix
06.10.2008, 00:18
bende forumda zor açılıyo sizde nasıl ?
forum oyuna göre oldukça hızlı
ama oyunun açılması bi felaket
filo hareketi yapmakda oldukça zorlanılıyor :confused:
allbayrak
06.10.2008, 01:16
forum iyi ama oyun çok yavaş...
ignoreguy
06.10.2008, 01:45
sabaha kadar düzelir inşallah:mad:
Forum oyuna göre hızlı konusuna katılıyorum fakat oyun yavaş değil bende.Tıkır tıkır çalışıyor valla, şeytan kulağına:D
the counter
06.10.2008, 12:53
sabah oldu ve oyun forumdan hızlı BENDE:)
ya ben size oyunun hızını sormadım ki düşük puanlılar silinmiş ama neden kayıtlar hala kapalı diye sordum :)
yenicerix
06.10.2008, 15:21
ya ben size oyunun hızını sormadım ki düşük puanlılar silinmiş ama neden kayıtlar hala kapalı diye sordum :)
niye multimi yapcan :D
niye multimi yapcan :D
ewt şöle 10-15 tane yapmayı düşünüyom :D yok ya hesabı banlananlar ve wtn kurbanları için :)
evet silinen heesaplar gitmiş :S
LéFKé_Léé
06.10.2008, 16:00
ewt şöle 10-15 tane yapmayı düşünüyom :D yok ya hesabı banlananlar ve wtn kurbanları için :)
bu oyuncuların sıfırdan oyuna başlayacagını zannetmiyorum wtn yüksek puanlı bi oyuncuydu yani en son oyunu o yüzden onun sildiği hesaplarda yüksek puanlı oyuncuların hesaplarıydı bu serverda sıfırdan tekrar başlayacaklarını sanmıyorum kayıtların kapalı olması doğru bi karar multi olayları tekrar tavan yapar ve oyun yine 1 puanlı oyuncularla dolar bunun olmasını istemeyiz herhalde...
bu oyuncuların sıfırdan oyuna başlayacagını zannetmiyorum wtn yüksek puanlı bi oyuncuydu yani en son oyunu o yüzden onun sildiği hesaplarda yüksek puanlı oyuncuların hesaplarıydı bu serverda sıfırdan tekrar başlayacaklarını sanmıyorum kayıtların kapalı olması doğru bi karar multi olayları tekrar tavan yapar ve oyun yine 1 puanlı oyuncularla dolar bunun olmasını istemeyiz herhalde...
oyundan zevk alan başlayabilir ama haklısın multti olayları çıkar farketmez öyleyse :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.