PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakıcı olmak?

alireis
07.10.2008, 16:28
Nasıl bakıcı olacağım ben?Beni bakıcı yapan birisine nasıl bakıcılılık yapacağım?Foruma baktım ama bişey bulamadım.
Bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.Gereksiz yere mesaj atıp kalabalık yapmayalım.:D

LéFKé_Léé
07.10.2008, 17:00
milleti neden azarlıyosun hem bilmiyosun hem öğrenmek için azarlıyosun :D

şuan bakıcılık verilemiyo diye biliyorum çünkü kimseye bakıcılık verilmöiyo ve bakıcısı olamıyosun.

leonbelmont
07.10.2008, 17:02
Oyunun sayfasındaki sekmelerden ayarlar kısmına gireceksin alta doğru bakıcı 1. ve Bakıcı 2. diye seçmeli yerler var .

Buraya listeden çıkan kişinin adını denk getirip kendine bakıcı edinmiş olursun. Eğer o kişide 2 bakıcılık varsa zaten uyarı mesajı gelecektir yani 1 kişi en fazla 2 kişiye bakıcılık yapabilir.

Aynı şekilde bakıcı olmak istediğin hesabın sahibi ayarlar sekmesinden senin adını ayarlaması gerek ki sende onun bakıcısı durumuna gelesin.

Gelelim oyunu kontrol özelliğine ''http://pilot.madeniyet.com/Logon.aspx?''

Ana sayfasına bakıcı olduğun arkadaşının adını gireceksin ama şifre yerinede kendi şifreni girerek onun oyununa istediğin müdahaleleri yapabileceksin.

Aynı şekilde bakıcılık verdiğin kişi senin oyuncunu adını girecek ve kendi şifresini girerek senin oyununa istediği müdahaleleri yapabilecektir.

Umarım açıklayıcı olmuştur kolay gelsin iyi oyunlar.

talhass
07.10.2008, 18:11
bakıcı bakıcısı olduğu kişinin hesabına kendi şifresiyle girebiliyor ve istediğini yapar ve çıkar :D