Orijinalini görmek için tıklayınız : onemle madeniyet grubuna duyurulur..
madeniyet grubu ben bu oyuna dev.madeniyet den beri oynarım ama ssorunlar hep devam ediyor..
hangi oyunda 50 sefer emri verilebiliyor soruyorum size..
ozel ünitesi avcı uçak olup ve 100binlere dayanan uçakları olan bu oyunda iyi bir yerde ve adam giremediği sehre 50 sefer yapabiliyor..ne bu oyun adaletimi yoksa oyunun pilot olmasına sığınalacak oyunun bir bugumu...
LéFKé_Léé
10.10.2008, 20:31
madeniyet grubu ben bu oyuna dev.madeniyet den beri oynarım ama ssorunlar hep devam ediyor..
hangi oyunda 50 sefer emri verilebiliyor soruyorum size..
ozel ünitesi avcı uçak olup ve 100binlere dayanan uçakları olan bu oyunda iyi bir yerde ve adam giremediği sehre 50 sefer yapabiliyor..ne bu oyun adaletimi yoksa oyunun pilot olmasına sığınalacak oyunun bir bugumu...
kimse senin elini ayagını bağlamadı dimi arkadaşım sende ucak basabilirdin bu zamana kadar bu strateji oyunu ben 100 k ucak bastım bi başkasıda 500k tank şimdi bende senin gibi çıkıp onlar neden bu kadar tank bastımı diyeyim bu çok saçma olurdu.
ucagı nerde nasıl kullanacagımız belirtilmiş tank belirtilmiş helikopter belirtilmiş kimisi özelini ucak yaptı kimisi tank şimdi sen çıkıp neden ucaklar bu kadar cok vuruyo deyince gercekten cok sacma oldu...
yenicerix
10.10.2008, 21:42
bug deil bu
oyun böyle
ayrıca gayet gerçekçi
mantık dışı bişeyde değil
Siz diyorsunuz şimdi uçaklar neden çok vuruyor.
o zaman akla şu geliyor ozaman uçaklar neden sadece bir saldırıda bir grup
üniteyi vuruyor ?
oysaki tank veya piyade bir deferde birden fazla ünite vuruyorki
bence özel ünite olarak uçak seçenlerin işi daha zor ,
hem konuşlanma sorunu var , hemde az evvel belirttiğim gibi
bir turda bir ünite grubunu vurma durumu var maalesef.
yenicerix
10.10.2008, 22:25
Siz diyorsunuz şimdi uçaklar neden çok vuruyor.
o zaman akla şu geliyor ozaman uçaklar neden sadece bir saldırıda bir grup
üniteyi vuruyor ?
oysaki tank veya piyade bir deferde birden fazla ünite vuruyorki
bence özel ünite olarak uçak seçenlerin işi daha zor ,
hem konuşlanma sorunu var , hemde az evvel belirttiğim gibi
bir turda bir ünite grubunu vurma durumu var maalesef.
uçak dediğin nokta atışı yapar
burada uçak simge arkadaslar idrak edelim konu hareket emri okadar hareket emri gerçekçi diyorsanız helal olsun size bi adam 50 sefer yapabiliyorsa ne diyeyim...
I-TECH-INN
11.10.2008, 00:40
Belki karadan 50 seferlik bir saldırı mümkün görünmeyebilir. Ammavelakin uçak sortilerinde sayı sınırlaması dünya üzerinde mevcut değildir. Bkz : Abd - Irak yada Türkiye - K. Irak.
Ayrıca Sn Yenicerix, uçak dediğimiz nokta atışı yaparsa hedef vurulamadı olayı nedir :)
100k uçak kaldırılınca 10k piyadeden geriye nasıl 3 tane kalır ? yahu 100 k uçağın pilotu tükürse, 10 k piyade boğulur :D
DELIKURT2
11.10.2008, 01:50
arkadasım seni vuran benim ve bütün gün boyunca bu sebeple hakarete varan ifadelerle özelden banada yazdın.galiba senin zoruna giden benim saldırıda çok büyük sayıda özel birim kullanmam.ve bu yüzden benim zayiatımın cok az seninse yüksek olması.(bu yüzden beni erkekolmamakla,korkaklıkla suçladın sanırım.)saldırı yapılan yeri temizlemek için yapılan harekatlarda bir sayı sınırlaması varda ben mi bilmiyorum.sana özeldende yazdım eğer benim yaptıgımda kuraldışı bir şey olduğunu düşünüyorsan modlara şikayet edebilirsin ama hakaret etmeye hakkın yok.
İYİ OYUNLAR
DELIKURT2
11.10.2008, 02:01
ve bir şeyi daha belirteyim ben o operasyonu yaparken tam 2,5-3 saat harcadım
cunku ucaklar her seferde ancak bir ünite vuruyor ve tüm üniteleri temizlemek için o kadar sefer yapıldı.benim senin yazdıklarından anladığım senin asıl kızdığın tüm ünitelerinin sıfırlanması.ama savaslar son piyadeye kadar değilmidir.yoksa operasyonun ortasında bu kadar sefer fazla oldu diyip bırakmalımıydım.yada sen olsan sonuna kadar gitmezmiydin.???
yenicerix
11.10.2008, 02:56
Delikurt : Modlara şikayet edemez modlara şikayet etsede modlar bişey yapamaz.
şikyet opere yapılır çok önemli durumlarda bug vs. adminede şikayet edilebilir.
Aytek: Dün geceki siyaset meydanını izleseydin bu soruyu sormazdın ...
DELIKURT2
11.10.2008, 09:59
haklısınız yanlış ifade ettim
ama sonucta yaptığım operasyonda bug,hile vs olduğunu düşünüyorsa arkadasım opere bildirmeli değilmi
bana özelden hakaret etmesi,niye o kadar fazla kuvvetle geliyorsun demesi biraz ayıp oldu sanki
yenicerix
11.10.2008, 10:20
delikurt: bi hakaret varsa sende opere şikayet et oda etsin baksın oper hanginiz haklı ona göre kim hakediyosa cezasını görsün.
forum bilgi alışverişi ve paylaşım ortamıdır. birbirinizle kavga edin diye kurmadıkki. Buda altı üstü oyun karşınızdaki düşmanınız değil oda bu vatanın bi evladı.
Bu konu uzamasın daha fazla !
LéFKé_Léé
11.10.2008, 12:33
burada uçak simge arkadaslar idrak edelim konu hareket emri okadar hareket emri gerçekçi diyorsanız helal olsun size bi adam 50 sefer yapabiliyorsa ne diyeyim...
bu sözden şunu anlıyorum ucaklar bedava kalkmasın en azından petrol yaksın ki uçak kaldıran kaldırırken 2 kere düşünsün çünkü petrol kaybediyo sanırım anlatmak istediğin bu. bu sayede saldıran okadar sorti cekmenin kendisi açısından yarar deil zarar olarak düşünecek ve bu kadar cok sorti yapmayacak.
yanlışmı anladım ???
uçak dediğin nokta atışı yapar
Bombalama yapamıyormu demek bu :)
yada kaldırayım yabancı şehre konsun
geçiyorduk bi uğradıkmı diyorlar :rolleyes:
100k uçak hedefi vuramadan dönebilirmi :p
Bu konuda sorun olduğunu sizde kabul etmelisiniz bence ki...
zaten burda yapılan yorumlar , gerçek oyun için fikir oluşturması açısından önemli olmalı
yoksa birbirimizi bilgilendirebileceğimiz bir konu söz konusu değil ;)
yenicerix
11.10.2008, 22:51
biz bilerek ıskalayabilecek şekilde kodladık ve bu durum değişmeyecek
LéFKé_Léé
12.10.2008, 00:36
oyunun gerçekle alakalı benzetmelere dayandırmayalım yani bumu adminim.
zaten klavuz tekniği ve kamuflaj tekniği bunun için var burda problem yok problem belkide karşı tarafın bilimsel araştırmalarını bilemeyecek durumda olmamız belki bilsek isyanımızda olmaz.
Gerçek hayatla ilintiliyorsunuz
sonra ıskalaya bilir okadar uçak diyorsunuz :confused:
tamam ıskalama da olabilir belki ama 5-6 sortinin 4 ünün ıskalamasıda anormal.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.