PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sismo bombası

stratejist
15.10.2008, 01:20
neden bir kişi bir tane sismo atıyor ve varana kadar ikinciyi atamıyor. bu oyunu tek başına oynama kararı alan kişi kalkanı olan birinin kalkanını nasıl yokedecek bu hızda ve bu şekilde çok zor. bir çözümü varmı sismo var ama uygulanamıyor sismo işe yaraması için ya hızını artırın ya da birlik sayısı kadar sismo atabilelim.

BeyazKalem
15.10.2008, 02:26
ittifak olmabilme kabiliyetinin oyuncularda aranma sebebi de bu değil mi zaten?
herkes 1 sismobomb atarsa sorun çözülür

stratejist
15.10.2008, 08:20
ittifak olmabilme kabiliyetinin oyuncularda aranma sebebi de bu değil mi zaten?
herkes 1 sismobomb atarsa sorun çözülür

ferdi takılan kişiler demekki nbc atamıcak. bu pilot luktan çıktıktan sonra söyle bir açıklama koymak lazım ozaman bu oyun takım oyunudur, ferdi oyun degildir tek başına oynamak isteyenler oynamasın.

BeyazKalem
15.10.2008, 14:38
Bir çok oyunda ferdi oynayamazsınız ki zaten; ferdi oynanabilen yaygın bir kaç
oyun var, ancak o oyunlarda bile bir ittifak menüsü var. Böyle bir açıklamaya
ihtiyaç var mı, bana göre yok. Bir şey varsa anlamı olmalı, ittifak diye bir olgu
oyunda varsa bundan yararlanılmalı.

Bir kişi ferdi sismobomb atamaz mı sorusuna gelince, 14 şehrin 14'ünden de
sismobomb basıp atabilirsiniz... Ferdi oynamak sizi bir ittifak üyesi olma
sorumluluğundan kurtarır, bu yükü taşımazsınız, ancak size başka yükler
bindirir, rahat sismobomb atamazsınız vs...

stratejist
15.10.2008, 14:42
ihtiyaç var mı, bana göre yok. Bir şey varsa anlamı olmalı, ittifak diye bir olgu

bundan anladığım şumu yani "tüm şehirlerimizde sismo basıp aynı anda 14 ünü birden yollayabiliriz" bu doğrumu ?

BeyazKalem
15.10.2008, 15:13
evet doğru.

cizirti
15.10.2008, 19:39
evet doğru.

hayri yanliş birşehrinizde nbc oparasynu zaten mevcut diyo bunu ermeydanı serkanda defalarca denedi sadece tek şehirden atabiliyosun nbc hareketi bitmeden baska bir nbc harakesi simobom atamıyosun kesinlikle düzeltme ypıldıysa madeniyet takımıtarafından onu bilemeyiz ama eskiye göre sadece bitane atlıbiliyorr onlara dan denemesini sitedim cıkan sunucu burada sizlerle paylaşacagım
KAYNAK : echelon ,kadiru

BeyazKalem
15.10.2008, 19:54
her şehrin ayrı olması gerekiyordu ... takıma ileteceğim, belki de ben yanlış
biliyorum.

BeyazKalem
15.10.2008, 19:57
şimdi dede'ye sordum ve açıklamayı yaptı : aynı anda sadece 1 tane sismobomb
atılıyor ... ben yanlış hatırlıyormuşum ... ilerisi için de bunun değişmeyeceği söylendi.

ittifak bu sebeple gerçekten epey önem kazanmış oluyor.

yenicerix
16.10.2008, 01:23
ferdi takılan kişiler demekki nbc atamıcak. bu pilot luktan çıktıktan sonra söyle bir açıklama koymak lazım ozaman bu oyun takım oyunudur, ferdi oyun degildir tek başına oynamak isteyenler oynamasın.

tek başına oyun oynamak isteyenler pc ye yüklenebilen oyunları tercih edebilir
solitier mayın tarlası vb.

bildiğiniz gibi oyunda ittifaksız kalmak bile mümkün değil bunun sebebide ittifağın önemli olması ztn ittifağı önemli hale getiren birçok özellikte oyunda mevcut

LéFKé_Léé
16.10.2008, 14:42
tek başına oyun oynamak isteyenler pc ye yüklenebilen oyunları tercih edebilir
solitier mayın tarlası vb.

bildiğiniz gibi oyunda ittifaksız kalmak bile mümkün değil bunun sebebide ittifağın önemli olması ztn ittifağı önemli hale getiren birçok özellikte oyunda mevcut

en önemliside konuşlanabilme tabii bu konuşlanma katsayısı biraz daha arttırılsa iyi olacak ama filolar artık cok büyüdü konuşlancak yer yok konuşlandırabildiğimiz sayıda vuracagımız adama yetmiyo böle oluncada ortaya savaşsız bi oyun cıkıyo sayın admin bununlada ilgilenirseniz mutlu oluruz.

stratejist
16.10.2008, 21:41
iddasına girerim tam sürümde bunun böyle olmayacağına :D
tam sürüm diye bir şey olcaksa tabi.

kadiru
17.10.2008, 10:07
neden bir kişi bir tane sismo atıyor ve varana kadar ikinciyi atamıyor. bu oyunu tek başına oynama kararı alan kişi kalkanı olan birinin kalkanını nasıl yokedecek bu hızda ve bu şekilde çok zor. bir çözümü varmı sismo var ama uygulanamıyor sismo işe yaraması için ya hızını artırın ya da birlik sayısı kadar sismo atabilelim.

canım abicim bukonu icin defalarca konu actım ve sordum soruşturdum oyunda ki acıklamasını bile yapmıyo sismo bomb

sismobomb:
Ardarda patlamalarla sismik şok dalgalar yayarak geniş bir alan içindeki enerji kalkanlarını etkisiz hale getirir. Patlamaya yakın yerdeki tektonik hareketler yer kabuğunun şeklini değiştirir ve üniteler geçici bir süre kullanılamaz hale gelir. Savunma ünitelerine karşı ve özellikle sığınaklara karşı da etkili bir silah olarak kullanılır.

biz echelonla msnde konuşurken özl avcı herşehirde arttı kara ordusuna mı dönelim birimiz diye fikir alış verişi yaparken simobomtaki yazanları okuştum hilmiye üniteler etkisiz oluyomuş belli süre bunu acıp deneyelimdedim ama acıklamadaki gibi ( üniteler geçici bir süre kullanılamaz hale gelir. Savunma ünitelerine karşı ve özellikle sığınaklara karşı da etkili bir silah olarak kullanılır.) aktif deyil sadece sığnagın yarısını birtane kalkanı yok ediyor ünitelerin haretsizligi yada etkizi hale gelemsi sözkonusudeyil bu düzltmeninde yapılması gerk yada acıklama düzeltilsin :rolleyes:

stratejist
17.10.2008, 12:56
söyle söyle dilimde tüy bitiyor gerçek hayatta öyle en güzeli yaşayarak görsün insanlar :D

Siyanur
25.10.2008, 09:29
Yeniçerix ve Beyazkalem şimdi ittifağın önemini hatırlattınız bunlar güzel tamamda bu sismolar kalkanları vuruyor ortalama 30 saatte bir sismo atılabiliyor ve tek kişi tek sismo atabiliyor şimdi sorun şurda tek hesapta birden çok kalkan basılabiliyor ve maliyeti çok ucuz ayrıca yapım suresi de çok kısa burdan anlayacağınız gibi isteyen istediği kadar kalkan basabilir 20 kalkanı olan bir şehri vurmakta değil bir ittifağın yapacağı iş butun madeniyet birleşse bile olacak iş değil bu dengesizliğin giderilmesi gerekiyor..

Ve heseplandıgında ozon basma suresi nano 8 den sonra çok kısalıyor uzun lafın kısası hrhangibir biri bu şartlarda ozon basacak olsa butun madeniyet birleşse bile onu engelleyemez ki ozon basıldıktan sonrada diğer ünitelerin hiçbir önemi yok ..

stratejist
26.10.2008, 11:10
Yeniçerix ve Beyazkalem şimdi ittifağın önemini hatırlattınız bunlar güzel tamamda bu sismolar kalkanları vuruyor ortalama 30 saatte bir sismo atılabiliyor ve tek kişi tek sismo atabiliyor şimdi sorun şurda tek hesapta birden çok kalkan basılabiliyor ve maliyeti çok ucuz ayrıca yapım suresi de çok kısa burdan anlayacağınız gibi isteyen istediği kadar kalkan basabilir 20 kalkanı olan bir şehri vurmakta değil bir ittifağın yapacağı iş butun madeniyet birleşse bile olacak iş değil bu dengesizliğin giderilmesi gerekiyor..

Ve heseplandıgında ozon basma suresi nano 8 den sonra çok kısalıyor uzun lafın kısası hrhangibir biri bu şartlarda ozon basacak olsa butun madeniyet birleşse bile onu engelleyemez ki ozon basıldıktan sonrada diğer ünitelerin hiçbir önemi yok ..

Benim demeyip te demek istediğim şey bu.Neden demedim? Bu değişmicek dendi ise bunun üzerine yorum yapmanın anlamı yok. Burdaki olayın dengesizliği sismo yolda ilken başka sismo atılaması. söyle dersin bir tane sismo basın onu atana kadar ikinci basamassın tamam o bir nebze daha düzgün olur. Gidene kadar beklemek sismoyu zaten hız yavaş varcakta ikinciyi atıcaksın. espiri gibi birşey :D