PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acillll oyunda sorun var !!!

LéFKé_Léé
24.10.2008, 01:38
filo kendi başına harekat emri veriyor ve istenilen koordinata iniş yapmıyor.

kendi şehirlerime bile konuşlanamıyorum filo ana şehire geri dönmüyo garip bi durum söz konusu acaba herkezde durum aynımı ???

eğerki aynı değilse problem çok büyük haksız kazançlar söz konusu olabilir...

yenicerix
24.10.2008, 01:44
daha açık yazsan
ben anlattığından bişey anlamadım

LéFKé_Léé
24.10.2008, 01:48
daha açık yazsan
ben anlattığından bişey anlamadım

pekii .

kendi şehrimde fabrikadan cıkan ucaklarımı anaşehre yolluyorum ucaklar anaşehre geldiklerinde burada bulunan bütün uçaklarım sömüme gidiyor ve en az 20 turdur ana şehre konuşlanmalarını sağlayamadım yani anaşehir korumasız durumda kalıyo bu şekilde uyusam ana şehir işgal edilir ucaklarımı anaşehrime konuşlandıramıyorum...

yenicerix
24.10.2008, 01:54
tamam inceleyelim bi

dolunay2
24.10.2008, 06:41
Asıl sorun işgalde var .Diğer şehirler işgal ediliyor ama ana şehir işgal edilemiyor.

kadiru
24.10.2008, 10:10
filo kendi başına harekat emri veriyor ve istenilen koordinata iniş yapmıyor.

kendi şehirlerime bile konuşlanamıyorum filo ana şehire geri dönmüyo garip bi durum söz konusu acaba herkezde durum aynımı ???

eğerki aynı değilse problem çok büyük haksız kazançlar söz konusu olabilir...

herhalde icerde coklu birlikvar 3 kişiden fazlası iceri giremeyecek denildiya kendibirliklerinide kabul etmiyo demekki :eek:

LéFKé_Léé
24.10.2008, 11:25
aynı sorun devam ediyor sayın admin gerekli bilgileer elinizde mevcut isterseniz sizde bi bakabilirsiniz neden böle oluyo...

yenicerix
24.10.2008, 12:27
cvp verdik ya sevgili userım
dostlarından birini geri gönder

bi şehirde 3 kişiden fazla olamıyor.

dolunay2
24.10.2008, 13:01
ana şehir sıfırlanmış olmasına rağmen işgal edilemiyor. birlikler şehre ulaşır ulaşmaz tekrar kalktıkları koordinata doğru gidiyorlar.

LéFKé_Léé
24.10.2008, 15:32
cvp verdik ya sevgili userım
dostlarından birini geri gönder

bi şehirde 3 kişiden fazla olamıyor.

yok artık cavus oldum :D

yaa adminim şehrimde kendi ittifakımdan kimsenin birliği yok ama yinede konuşlanma olmuyo bilgiler elinizde mevcut bakarsanız sorunu sizde göreceksiniz...

ve bence önemli bir problem en azından benim için...

beyaz1
24.10.2008, 17:06
[evet haklısn arkadaşşın bazı arkdaşlarımızda yapamıyoruz bazı oyunculardsa problem var

LéFKé_Léé
24.10.2008, 17:12
sorun halaa devam etmekte sinirlendirmiyoruz inşallah yöneticilerimizi :)

Sirr
24.10.2008, 17:36
belli hesaplarda sorunlar var anlasilan. kimisinde geri yollama calisiyor kimisinde calismiyor. tabii lefkeleeninki gayet onemli bir problem. nasil yardim edilir bilemiyorum?

korsan
25.10.2008, 00:07
evet sayın yönetici arkadaşlar yeter artık düzelmedi gitti bu oyun yoksa biz inanmıyoz diyelim ama bu oyunda gercekten iki taraflımı oynanıyo yani türkcede sıkca söğlenen kelimeyle bazılarına torpilmi geciliyo yani yazık bu kadar insanın emeğine yazık yani

LéFKé_Léé
25.10.2008, 00:25
evet sayın yönetici arkadaşlar yeter artık düzelmedi gitti bu oyun yoksa biz inanmıyoz diyelim ama bu oyunda gercekten iki taraflımı oynanıyo yani türkcede sıkca söğlenen kelimeyle bazılarına torpilmi geciliyo yani yazık bu kadar insanın emeğine yazık yani

HÜSEYİN ABİ DURUM SANIRIM TAM ANLAMIYLA BU DEĞİL BÖLE Bİ OLAY SÖZ KONUSU DEĞİL BÜYÜK İHTİMAL.

en son yapılan yenilikler bu tarz yeni problemleri getirdi sanırım program algılamada sorun yaşıyo aslında diğer ittifaklara ait birlikler ittifak değişikliğinde patlamalıydı ama olmuyo artık sorunda bundan kaynaklanıyo olabilir.

LéFKé_Léé
25.10.2008, 04:39
dede ellerine saglık problem giderildi tekrar teşekkurler ve iyi geceler...

allbayrak
25.10.2008, 16:50
yeni versiyonda 5 kişi deniyor. bende oluşan sorunu yazıyorum arkadaşlar. sağolsun bu gün (ben evde yokken:) ) bir arkadaş saldırı yapmış. işgal etmiş işgalci birliklerini savuşturmak için az miktar birlik yolladım. savaş çıktı, ama benim hasarlı hasarsız ne var ne yok hepsi geri döndü. ikinci saldırıyı yapınca konuşlanma gerçekleşti (kara birlikleri)

1.bende 3 kişinin birliği vardı bir de saldıran 4 eder bir de beni sayarsak 5 olur. niye benim birlikler geri döndü?

2. şuan anda bende toplam 3 kişinin (biri işgalci) hasarlı birlikleri bulunuyor. bu hasrlı birlikler 5 sınırına girer mi?

şayet girerse saldırı yapacağım yerin sınırını doldurum. ve yardım gelmesini engellemiş olurum.

nitrocay
25.10.2008, 21:47
yeni versiyonda 5 kişi deniyor. bende oluşan sorunu yazıyorum arkadaşlar. sağolsun bu gün (ben evde yokken:) ) bir arkadaş saldırı yapmış. işgal etmiş işgalci birliklerini savuşturmak için az miktar birlik yolladım. savaş çıktı, ama benim hasarlı hasarsız ne var ne yok hepsi geri döndü. ikinci saldırıyı yapınca konuşlanma gerçekleşti (kara birlikleri)

1.bende 3 kişinin birliği vardı bir de saldıran 4 eder bir de beni sayarsak 5 olur. niye benim birlikler geri döndü?

2. şuan anda bende toplam 3 kişinin (biri işgalci) hasarlı birlikleri bulunuyor. bu hasrlı birlikler 5 sınırına girer mi?

şayet girerse saldırı yapacağım yerin sınırını doldurum. ve yardım gelmesini engellemiş olurum.

oncelikle gecmis olsun. anlattıklarından anladıgım ilk saldırıda isgali sona erdirememissin;) ayrıca bugun evinde olmayan bir arkadası isgal ettim, isgal ettigim surede bu arkadasın uretiminin tamamının isgal geliri olarak geldigini gordum. uretimin 3 te 1 i gelmesi gerekirken baskentinden tamamı geliyodu. diger sehirlerinde ise durum normaldi 3 te 1 i geliyodu.

maxi
25.10.2008, 22:07
oncelikle gecmis olsun. anlattıklarından anladıgım ilk saldırıda isgali sona erdirememissin;) ayrıca bugun evinde olmayan bir arkadası isgal ettim, isgal ettigim surede bu arkadasın uretiminin tamamının isgal geliri olarak geldigini gordum. uretimin 3 te 1 i gelmesi gerekirken baskentinden tamamı geliyodu. diger sehirlerinde ise durum normaldi 3 te 1 i geliyodu.

Öncelikle sanada geçmiş olsun. Ana şehir işgal edilemiyordu bu hatayı düzeltirken başka bir yerini bozmuşlar sanırım. Her yenilikle beraber yeni beklenmedik hatalar geliyor ama artık alıştık ve hatta eğlenmeye bile başladık sanırım bu hatalarla, normal bir oyunda ne olacağını bilirsin ama burda heran herşey olabiliyor :D

BeyazKalem
25.10.2008, 22:13
arkadaşlar bu aralar oyunla ilgili bir sürü gelişme yaşandı, hataları hızla
düzeltmeye çalışıyor takım. hataları bize bildirirseniz yardımcı olmuş olursunuz.
sizden bu hatalar için sabırlı olmanızı isteyeceğim, ellerinden geleni yapıyor
takım.
keyifli oyunlar dilerim herkese.

allbayrak
25.10.2008, 23:58

sen ciddi misin? üretimimin tamamını aldın mı? :)
170 haber vardı bunun 160 ı ana şehrimin işgal edildiği idi. ben gelmeden 1 saat önce filan gerçekleşmiş işgal. demek biraz daha geç gelsem ihya olacaktın yahu :)