PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Simülatör

memati40
26.10.2008, 07:34
arkadaşlar bu Simülatör nasıl kullanılır.bileniniz.varmı powerpackı yükledim ama çalıştıramadım

Jackzay
26.10.2008, 11:04
powerpack ne onu bulamadım dha

LéFKé_Léé
26.10.2008, 11:28
arkadaşlar bu Simülatör nasıl kullanılır.bileniniz.varmı powerpackı yükledim ama çalıştıramadım

ne similatörü yaa böle bişey çıktıda haberimizmi yok anlamadım :eek:

memati40
26.10.2008, 12:04
LéFKé_Léé evet haberin yok.istihbarata tıklarsan görürsün

LéFKé_Léé
26.10.2008, 12:21
LéFKé_Léé evet haberin yok.istihbarata tıklarsan görürsün

eyvallah saol yaa profil oluşturabilmede var yeni fark ettim bi inceleyelim bakalım :D

leonbelmont
26.10.2008, 13:06
Bunlar sadece Tahmindir....

Önceden oynadığım ve oynamakta olduğum online-oyunlarda bu getirelecek olan özelliklere benzer özellikler mevcut.

PowerPack=Diğer bir değişle premium hesap ve ilave özellikler olabilir

İttifak kasası= İttifaktaki kişi sınırlaması için ittifak kurucusunun ittifak üye sayısını arttırabilmek için harcayabileceği toplanan altınların kasası. Yani İttifak kapasitesi için kademe basmak gibi birşey olabilir.

Simülatör= Ya gerçek para vererek yada oyundaki altınları harcayıp savaşlarımızı önceden simule edebileceğimiz bir savaş deneme aracı olabilir.

Simülatör için faydalı olabileceğine inanıyorum ama saçma....

çünkü casusluk raporlarının geliştirilmesi ile mümkündür ancak...

Saldırdığımız kişinin
Yanmalı Motor ,
Jet Motoru ,
Hidrojen Pili ,
Silah ,
Zırh ,
Kalkan ,
Kamuflaj
ve Klavuz Tekniklerininin
seviyesini ayrıca
özel araştırmalarınında seviyesini
bilmeliyiz ki simülasyon doğru olsun

Diye fikrimi de söylemek istiyorum....

Jackzay
26.10.2008, 13:20
doğru,haklısın.

kadiru
27.10.2008, 00:58
PowerPack nerden indirlir ne yapilir similatörle ilgili nasıl işlem yapılır olasılık olayı nerdir artı simlatöre zır silah taktik etkileride etkilenecekmi?? buraya tam bir acıklama yapılsa sevgili adminleirmiz acıklama bekliyoz lütfenn ???

BeyazKalem
27.10.2008, 00:59
powerpack şu an indirilemez, zaten indirilen bir şey değil; madeniyet herhangi
bir şey indirmeden oynayacağınız bir oyundur. powerpack şu an adı olan ama
kendi olmayan bir özellik.

herkese keyifli oyunlar.

kadiru
27.10.2008, 01:15
powerpack şu an indirilemez, zaten indirilen bir şey değil; madeniyet herhangi
bir şey indirmeden oynayacağınız bir oyundur. powerpack şu an adı olan ama
kendi olmayan bir özellik.

herkese keyifli oyunlar.

similater icin olazımmış yani bu paralı üyelik gibi bişey mi neyani azdaha acıklayıcı olmanız mümkünmü:confused:

mummy
27.10.2008, 08:56
Diğer oyunlara bakıp konuşursak, büyük ihtimalle pararlı üyelik yada altın isteyecek vs.. ama dede söyleyene kadar hepimiz için soru işareti.

talhass
27.10.2008, 12:49
bide animasyon var oda powerpack istiyo

yenicerix
27.10.2008, 13:11
power pack şeklinde bahsedilen özellikler. Ücrete tabidir.
E-Ticaret altyapısı üzerindeki çalışmalar devem etmekte bu çalışmalar tamamlandığında isteyenler bu ek özellikleri satın alıp kullanabilir.

talhass
27.10.2008, 15:27
simulatör paralı olsunda bu animasyon neden paralı yaw

kadiru
30.10.2008, 14:15

karacı isen bedeva bir similatörsana sana :D savunan toplam:100 saldıran:175 diyelim kara savaşlarına bak biraz heseplama yaparsan birebir gittigi belli oluyor 100 savunan birlikleri saldiran dan ilk atiş hakkı savunmda oldugu icin yüz vuryor saldiran 175 kaliyor 75 sonra defansa saldiri oluyo defanstan 100 vardı kaliyor 25 saldiri sirası defansta 25 ile defans saldıryo 75 saldırnda kalmışsı 25 dahvuruyo 50 kaliyor saldiranda saldiran 50 ile birdah saldiryor ve savaşı kazanıyor :D zırh taktik bence hic bir işe yaramıyor şuanki savaşlarda sayı ya göre savaş oluyor

memati40
31.10.2008, 08:28
karacı isen bedeva bir similatörsana sana :D savunan toplam:100 saldıran:175 diyelim kara savaşlarına bak biraz heseplama yaparsan birebir gittigi belli oluyor 100 savunan birlikleri saldiran dan ilk atiş hakkı savunmda oldugu icin yüz vuryor saldiran 175 kaliyor 75 sonra defansa saldiri oluyo defanstan 100 vardı kaliyor 25 saldiri sirası defansta 25 ile defans saldıryo 75 saldırnda kalmışsı 25 dahvuruyo 50 kaliyor saldiranda saldiran 50 ile birdah saldiryor ve savaşı kazanıyor :D zırh taktik bence hic bir işe yaramıyor şuanki savaşlarda sayı ya göre savaş oluyor

aslında onu bende biliyodum ama bu zırhın bi işe yaramamasına üzüldüm bi işe yarıyo die baıyodum benç.