PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Savaş Similatöründeki Dengesizlik

kadiru
30.10.2008, 13:40
şimdi bir şehirde x kişin 11 piyadesi var diyelim 500 tankla girdinde 489 tank kaybin oluyo aynı işlemi piyadeyle yaptinda gene 11 piyade kaybediyosun helikopterlede yaptinda gene ayni oluyor nerde kaldi teknolojik araştirmalar zırhlar taktikler silahlar bunca teknolojik araştıma boşamı :confused: savaş similatöründeki bu işlem sizce yanlışdeyilmi ???

maxi
30.10.2008, 15:22
Yok bence dediğin gibi olmuyor, teknikler etkili ama mantığı biraz farklı 11 piyade 500 tanktan 11ini alamaz eğer karşı tarafın teknikleri zayıf değilse.

Son astığım usta savaşına bakabilirsin savunmadaki 46k uçak 24k uçak alırken, saldıranda kalan 46k'ya yakın uçak sadece 6k civarı uçak alabildi ki burda tekniklerin önemi yadsınamaz.

Ha ama şurası doğru eğer 11 tane ünite varsa savunmada alabileceği en fazla 11 çeşit ünitedir yani piyadeleriniz ramboda olsa alabilecekleri ünite sayısı sınırlı.

kadiru
30.10.2008, 15:24
Yok bence dediğin gibi olmuyor, teknikler etkili ama mantığı biraz farklı 11 piyade 500 tanktan 11ini alamaz eğer karşı tarafın teknikleri zayıf değilse.

Son astığım usta savaşına bakabilirsin savunmadaki 46k uçak 24k uçak alırken, saldıranda kalan 46k'ya yakın uçak sadece 6k civarı uçak alabildi ki burda tekniklerin önemi yadsınamaz.

Ha ama şurası doğru eğer 11 tane ünite varsa savunmada alabileceği en fazla 11 çeşit ünitedir yani piyadeleriniz ramboda olsa alabilecekleri ünite sayısı sınırlı.

kara ordusunda gercekten buşekil oluyo dene istersen bak benim serkana yakın şehrim var 10 piyade koy 15 tankla gelim nekadar kayop olacak deneyelim:D

maxi
30.10.2008, 15:30
Dediğin olayın sebebi bence şudur, silah tekniğindeki artıştan dolayı zırhın geri kalması yani piyadenin atış gücü özel olmayan tankı vurabilecek kadar güçlü, birde verdiğin rakamlar hep yakın sayılar 11 piyadeye 5000 tankla saldırırsan kayıp vereceğini hiç sanmıyorum ;)

Benzer öneriyi şöyle yapayım ben bir şehre 30k özel avcı koyayım siz 1 k'lık avcılarla 400-500 sorti atın bak ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaksın :D

kadiru
30.10.2008, 15:34
Dediğin olayın sebebi bence şudur, silah tekniğindeki artıştan dolayı zırhın geri kalması yani piyadenin atış gücü özel olmayan tankı vurabilecek kadar güçlü, birde verdiğin rakamlar hep yakın sayılar 11 piyadeye 5000 tankla saldırırsan kayıp vereceğini hiç sanmıyorum ;)

Benzer öneriyi şöyle yapayım ben bir şehre 30k özel avcı koyayım siz 1 k'lık avcılarla 400-500 sorti atın bak ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaksın :D

ben havadan demedim zaten emre karadan bire bir gidiyo dedim 11 piyade koy acık araziye haydara söyleyelim 500 özel tank yollasin nolacak araştırmalarınıda sorarız kac oldunu ;)

maxi
30.10.2008, 15:38
ben havadan demedim zaten emre karadan bire bir gidiyo dedim 11 piyade koy acık araziye haydara söyleyelim 500 özel tank yollasin nolacak araştırmalarınıda sorarız kac oldunu ;)

Tamamdır haydarın şehrinin yanına 11 piyade yolladım 7,5 saat sonra orda olacaklar 5k tankla girsin bakalım alabilecek mi 11 piyade 11 tankı ;)

-WTN-
30.10.2008, 15:40
Tamamdır haydarın şehrinin yanına 11 piyade yolladım 7,5 saat sonra orda olacaklar 5k tankla girsin bakalım alabilecek mi 11 piyade 11 tankı ;)

haydarın senin şehrinin yanına gelmesi daha kısa sürmez mi :D

ayrıca sen haydarın şehrinin yanına gönderdiğin zaman ermeydanı topraklarında olduğun için saldıran konumunda olursun. ilk vuruşu haydar yapar

kadiru
30.10.2008, 15:43
haydarın senin şehrinin yanına gelmesi daha kısa sürmez mi :D

ayrıca sen haydarın şehrinin yanına gönderdiğin zaman ermeydanı topraklarında olduğun için saldıran konumunda olursun. ilk vuruşu haydar yapar

madeniyet topraklarina geldinde durdur emre ve özelden hadara bildir o kordinata 500 tank yollayacak ;)

maxi
30.10.2008, 15:50
Tamamdır 250-307'ye yolladım 6,5 saat sonra orada olacaklar haydar kafasına estiği sırada vursun hem bizim toprağımız savunmada olacam :D

kadiru
30.10.2008, 15:55
Tamamdır 250-307'ye yolladım 6,5 saat sonra orada olacaklar haydar kafasına estiği sırada vursun hem bizim toprağımız savunmada olacam :D

tamam dır sizinkiler yaklaşan düşman deyip onune kalabalık ordu cekmesin :D

maxi
30.10.2008, 16:00
tamam dır sizinkiler yaklaşan düşman deyip onune kalabalık ordu cekmesin :D

Tabii ya tüm amacımız haydarın 500 tankını almaktı :D

Yok koordinata bakarsan uzak seçtim radarda yaklaşan düşman gözükmez ;)

kadiru
30.10.2008, 16:04
Tabii ya tüm amacımız haydarın 500 tankını almaktı :D

Yok koordinata bakarsan uzak seçtim radarda yaklaşan düşman gözükmez ;)

iceri duyru atim zaten sizde de bizde de radar da kim ittfak adini gördümü affetmez birbirini ister bir olsun ister beş hele yaninda durunca
ben iceri uyari attim bidaha uyarı yazacam vurdukları bişeydeyil sonucu ögrenmek gayemiz similatör hakkında azda olsa bilgi eldeetmek ;)

SupRiz
30.10.2008, 16:17
Tartişmayi Bölmek Gibi Olmasin Ama Similatör ü Nasil Yaptiniz Power Pack Isi Falan ? :) Kusura Bakmayin

kadiru
30.10.2008, 17:03
Tartişmayi Bölmek Gibi Olmasin Ama Similatör ü Nasil Yaptiniz Power Pack Isi Falan ? :) Kusura Bakmayin

yapilan kara savaşlarinda girilen işgalelrde seni vuran birliklerin ufakta ols akafanda canladır karadan girdin yerlerde ;)

charvaka
30.10.2008, 17:17
ayıp edionus ama,
istediinis yere 1 saat içinde gelirim,
deneris herbişeyi :)