PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18.madde

parcapara_pilot
12.11.2008, 10:46
18. madde'de belirtilen "on" olma durumu hangi oyuncu için geçerli?...gönderen mi , alan mı?

BeyazKalem
12.11.2008, 17:05
Tam kural bu

Oyuna bağlı olunmadığı zamanlarda hammaddeleri korumak için yüksek puanlı veya düşük puanlı birine yollamak ve 24 saat içerisinde geri almak yasaktır.

Dede'ye tam olarak bu kuralın ne ifade ettiğini sorarım. Ben de tekrar okuduğumda bir şey anlamadım.

maxi_pilot
12.11.2008, 17:55
Sanırım burdaki amaç; herhangi bir saldırı falan geldiği an madenleri uzaktaki arkadaşına yollayıp sonra geri almak gibi hamleler yapılabilsin diye on olma durumunda serbest bırakılmış ama bizim türk insanı gene nasıl yapar arkadaşına madenleri yollar pc açık yatar, sabah uyanınca yüzünü yıkar ve geri çeker madenleri, sonrada oyundan hiç çıkmadım ki ondum der :D

Not: Sabah daha yüzünü yıkamadan madenleri geri çekenlerin hep bugtan kayboluymuş madenleri demedi demeyin ;)

zaibatsu_pilot
12.11.2008, 20:33
haha koptum not a maxi :) yanlız şöyle birşey var saldırıyorum adam günlerdir off fakat bakıcısı pat madenleri çekio kendine sonra işgal edip yağmayalınca geri yolluyor adama.. yada kendine yolluyor kendinde tutuyor misal daldığımız kişinin bakıcısı bize noob adam atıyor kendine malı ee hadi girde al adam noob e nerde kaldı bunun offluğu onluğu bu şekilde olacaksa biz kimseyi off yakalayamicaz demekki bu kurala düzgün bir düzenleme ve açıklama getirilmeli bu böyle olmaz..