PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Simülatör

easilyaffectedd_pilot
23.11.2008, 18:53
savaş Simülatöründe özel ünitelere yer verilmemiş. özel ünite açık değil ondan yok diyecem de meka da açık değil ama eklenmiş:))
http://www.hizliresim.com/2008/11/23/7393.bmp

nitrocay_pilot
23.11.2008, 18:55
ozel unite eklenirse tipini de eklemek lazim. ayrica tekniklerin de bi onemi yok bu simulatorde. kendi tekniklerimizi biliyoruz, karsı tarafin tekniklerini de tahmini olarak girebilme sansimiz olsa daha iyi olurdu.

easilyaffectedd_pilot
23.11.2008, 19:06
bu Simülatöre
1 -özel ünite
2 -Araştırmalar
2a-zırh
2b-silah tekniği
2c-kılavuz tekniği
Eklenmesi gerekiyor. Ayrıca strateji ve süre hesaplayıcınında burdan verilmesi gerekiyordu.Nihayetinde para verip kullanacağımız bir özellik.
Kimse kızmasın ama yenilikler benim pek hoşuma gitmedi. dünya haritasına kuşbakışı görünüş ve sadece normal üniteler arasında geçmesi muhtemel savaşların sonuçlarını hesaplayan Simülatör.
Eğer bu özellikler üzerinde çalışılıyor ve kısa süre içinde onlarda hazırlanacaksa eleştirim için özür diliyorum ve şimdiden elinize sağlık diyorum.

jackzay_pilot
23.11.2008, 19:10
istatistklerde özel ünite seviyesi ile araştırmalar tahmin edilebilir.o nedenle özel ünite konabilir diyorum.

jackzay_pilot
23.11.2008, 19:30
araştırmaları da yazıalbilir tabii

kadiru_pilot
24.11.2008, 09:45
simlatörün sağlıklı olması icin PowerPack üyeleri bence casuslama secenegine bir ekdaha yapmlarılazım teknoloji seviyesini casusla ;) ozaman silatör simlatör gibi kullanır bu özellik olursa PowerPack üyeligini gözü kapalı alrım cünki bu üyelere sunulan similatör özllegi bu teknoloji cassuslama sı olmadan hic bir işeyaramaz

nitrocay_pilot
24.11.2008, 18:50
simlatörün sağlıklı olması icin PowerPack üyeleri bence casuslama secenegine bir ekdaha yapmlarılazım teknoloji seviyesini casusla ;) ozaman silatör simlatör gibi kullanır bu özellik olursa PowerPack üyeligini gözü kapalı alrım cünki bu üyelere sunulan similatör özllegi bu teknoloji cassuslama sı olmadan hic bir işeyaramaz

valla kadir teknikleri bilmeden de pek işe yaramiyor. bilsen de bi işe yaramaz bence. cunku oyunda sans faktoru cok fazla etkili.

birlikleri giriyosun. similasyonu baslatıyorsun fakat her seferinde farklı sonuc veriyor. birinde hic kaybın yok, digerinde baya kayıp var adamı sıfırlayamıyorsun gibi.

haruny_pilot
24.11.2008, 19:20
kadir sen git wco oyna en ıyısı :Danılarını tazele

leonbelmont_pilot
25.11.2008, 08:19
Daha önce ben bu konuyla ilgili yorum yapmıştım casus raporlarında araştırma seviyeleride görünebilinmeli ki yapmış olduğun simulasyonun bir anlamı olsun yoksa çok saçma eksik ve yanlış diye...

Gelen cevapta Power-Pack'ın ne olduğunu bilmeden kafadan atmayın gibisinden birşeydi.

Yani kısaca iyi bir tahmin yürütmüşüm ama neticede herşeyi ayrıntıları ile düşünseler yada bu oyunu oyun yapan biz oyuncuların yorum , endişe veya tahminlerini biraz olsun dikkate alsalar daha doğru olurdu.

Sonuç olarak Pilot-Dünya'da biz pilot oyuncular olarak oyuna birşeyler katabildiysek ne mutlu ama yok.. Siz deneyin benim kurallarımı , olmazsa ben zaten yenisini koyarım kuralın veya oynama şeklinin.

(Elektromanyetizm sınırlaması-Borsa ve Ticaret oranları-Konuşlanma ve savunma kapasitesi...gibi daha birsürü değişiklik bu şekilde yapılmadımı ?)

talhass_pilot
25.11.2008, 19:11
arkadaşlar bu simulatör power pack la çalışmıomuydu şimdi beleş mi oldu

wertew_pilot
25.11.2008, 19:26
dev dünyada yeni başlayanlara bi süreliğine (ne zaman biteceğini unuttum) powerpack veriyolar

kadiru_pilot
25.11.2008, 22:28
dev dünyada yeni başlayanlara bi süreliğine (ne zaman biteceğini unuttum) powerpack veriyolar

bildim kadaryla 1 hafta olasılazım

cocein_d2
25.06.2009, 21:04
valla kadir teknikleri bilmeden de pek işe yaramiyor. bilsen de bi işe yaramaz bence. cunku oyunda sans faktoru cok fazla etkili.

birlikleri giriyosun. similasyonu baslatıyorsun fakat her seferinde farklı sonuc veriyor. birinde hic kaybın yok, digerinde baya kayıp var adamı sıfırlayamıyorsun gibi.

arkadaşa katılıyom

karşı tarafın araştırmalarını yazmasam bile simülatörde ben çok kayıp veriyom ve bir türlü yenemiyorum

ama saldırdığımda az kayıpla işgal ediyorum

bence simülatörde şans olayı sabitlensin 0 olarak alınsın şans işi saldırdığımızda belli olasun yoksa her seferinde farklı sonuç çıkıyor bazen saldırmaya korkuyom :) çok kayıp oluyo

tarkanico_d3
12.07.2009, 19:09
arkadaşlar bu simulatör power pack la çalışmıomuydu şimdi beleş mi oldu

alakası yok.Simülatör 100 puanı olan herkese açık durumda.