Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadiru'ya sorum var?
maxi_pilot
01.12.2008, 20:54
Bir ara oyunda hata olunca mesajlar karışmıştı, ermeydanı sirküsünü okudu bir kısmımız bir kısmımızda özel mesajları okuyabilmiş, kadiruda serkanın gönderilen kısmındaki mesajları okumuş, operle yazışmalarından opla anlaşmalı gibi bir sonuç çıkarıp kendi ekran-görüntüsünü çekip millete dağıtmış, şimdi sorularım olacak bu ekran görüntüsüyle ilgili?
http://img522.imageshack.us/img522/5859/sahtekarlikoperserkanfa1.jpg
Bu resimde sol altta açık olan bir program görünüyor, ultrasurf 9.2, google yaptım baktım program ip gizlemeye yarıyormuş, sonra mozillada açık olan 2 tane madeniyet oyunu var, tamamdır bakıcıdır birine diyecemde açık olan ilk sekmede madeniyetin kendi logosu var ama 2. sekmedeki madeniyette başka bir logo var, yani madeniete direk girilmemiş başka serverdan girilmiş ki ip farklı görünsün diye.
Sorularım şunlar kadiru, herkesi suçlamada üzerine yokta neden oyuna 2 farklı ipden giriyorsun ve girdiğin diğer oyun hangisi? Multinin kralısın daha ne diyim ben sana ;)
Not: Bunun üstüne bazıları bu ekran görüntüsünün kadiruya ait olduğunu nerden bilecez falan diyebilirler, operatöre falan kendisi yollamış sanırım, birde bana taa nerelerden geldi bu resim yani bana gelene kadar birçok kişinin elinden geçmiştir, ermeydanı ittifağının tümüde aynı resme baktı kadirunun kendi eliyle yolladığı :D
Not2: Kadiru dışında kimse gelip onu savunmasın bana lütfen mantıklı bir cevabı varsa kendi versin yoksada başlık yazısız kalabilir, tartışma istemiyorum sadece.
charvaka_pilot
01.12.2008, 21:52
<<<<<<bu bi cevap veya savunma deildir>>>>>>
ultrasurf isimli program klasik bir youtube programıdır(bende kullanıyorum)
explorer üzerinden kendini otomatik olarak proxy ye bağlar.
fakat çoğu java ve asp eklentisini dooru düzgün çalıştırmas(çin malı noolcek)
magaupload dan down yapamassınız bi çok oyunu oynayamassınız bile.
baştada dediğim gibi herhangi bi yorum deil,kullandığım programın tanıtımıdır.
maxi_pilot
01.12.2008, 22:06
<<<<<<bu bi cevap veya savunma deildir>>>>>>
ultrasurf isimli program klasik bir youtube programıdır(bende kullanıyorum)
explorer üzerinden kendini otomatik olarak proxy ye bağlar.
fakat çoğu java ve asp eklentisini dooru düzgün çalıştırmas(çin malı noolcek)
magaupload dan down yapamassınız bi çok oyunu oynayamassınız bile.
baştada dediğim gibi herhangi bi yorum deil,kullandığım programın tanıtımıdır.
Abi 2. sekmedeki amblemi soruyorum asıl, ktunnel tarzı bir ip değiştirici server üzerinden girildiği aşikar orda ;) 3. olarak internet explorerdan açık olan oyuna birşey demiyorum çünkü onun multi olduğuna dair kanıt yok ama 2. sekmenin ip'si 1. sekmeden farklı ve hangi amaçla farklı ip ile oyuna girersin ?
charvaka_pilot
01.12.2008, 22:16
valla hocam ben programı tanıttım.
senin de dediin gibi,kadiru foruma bakarsa(gerçi bakar mı bu saatten sonra bilemem).Kendisi zaten ne olduğunu yazar.
kadiru_pilot
02.12.2008, 08:51
maxi camurlarınıza devam ediyosun operle yazşıyodum oyun hata vermeden d1 ve pilott d1 opre girş yaptım yerin adresne kadar yolladım oda ban poxi girişin yasak oldunu söyledi ve bende ozman kurallara yazınız dedim oda hizmet sözleşmesini iyi okuyunuz lütfen dedi ultrasurf ise youtube programıdır yutub dene bir yer var biliyomusun bilme ülkemizden giriş yasak oraya giş icin kullanır maxi emre camur adamlık yapma serkanda bioda cezayedi onların sucunu konuşacan bana gelip matakulli okuma operden izinlialmış bionüklerde maden saklamak icin operle yazıştım icinmi bilmem ama bianda serkanın opere yolladıgı mesaj benim önüme geldi oyunu bıraktık hala camur atmak işiniz
maxi_pilot
02.12.2008, 08:56
maxi camurlarınıza devam ediyosun operle yazşıyodum oyun hata vermeden d1 ve pilott d1 opre girş yaptım yerin adresne kadar yolladım oda ban poxi girişin yasak oldunu söyledi ve bende ozman kurallara yazınız dedim oda hizmet sözleşmesini iyi okuyunuz lütfen dedi ultrasurf ise youtube programıdır yutub dene bir yer var biliyomusun bilme ülkemizden giriş yasak oraya giş icin kullanır maxi emre camur adamlık yapma serkanda bioda cezayedi onların sucunu konuşacan bana gelip matakulli okuma operden izinlialmış bionüklerde maden saklamak icin operle yazıştım icinmi bilmem ama bianda serkanın opere yolladıgı mesaj benim önüme geldi oyunu bıraktık hala camur atmak işiniz
Çamur atmak değil kadiru mantıklı bir açıklama yaparmısın dedim sana, oyuna normal girebiliyorken neden proxi üzerinden giriş yapıyorsun diye soruyorum sana, buna cevabın ne ? Sanki bana dünkü çocukmuş gibi proxi kullanmak yasak diye kurallara yazılmamış diyorsun birde, hayır kurallarda her yazılmayanıda sende gördüm ya bravo ne diyim ben sana.
kadiru_pilot
02.12.2008, 08:57
http://www.hizliresim.com/2008/12/2/905.jpg
başka sorun giriş yaptım adrese kadar opre yollamışım camur atmadan önce özelden sorabilirsin
kadiru_pilot
02.12.2008, 09:03
Çamur atmak değil kadiru mantıklı bir açıklama yaparmısın dedim sana, oyuna normal girebiliyorken neden proxi üzerinden giriş yapıyorsun diye soruyorum sana, buna cevabın ne ? Sanki bana dünkü çocukmuş gibi proxi kullanmak yasak diye kurallara yazılmamış diyorsun birde, hayır kurallarda her yazılmayanıda sende gördüm ya bravo ne diyim ben sana.
paşam oyun hata verdi gene normal girişta hata vardiye proxi girişi denedim obür tarafta serkanın yolsuzluk belgesi durdugu icin onu kapatmadım sen onu bunu boş verde operden izinli han gi kurlalrı ihlala ettiniz sah onları söylesne :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.