Orijinalini görmek için tıklayınız : ittifak a başvuru
2 sorum var
1) bazı oyuncular başvurduğunda istihbarat ta gözüküyo bazılarında direk ittifak ta çıkıyo.
2) önceden ittifaktan atılan oyuncu direk başka bi ittifak a geçebiliyodu onu da 1 hafta yaptınız sanırım
bionukleer_pilot
12.12.2008, 14:52
evet ittifaktan oyuncu direk geçemio artık 1 hafta beklemesi gerekio benim bekledigim gibi :D
serkannnn_pilot
12.12.2008, 16:37
disk boot faılure system disk and press enter
BeyazKalem
12.12.2008, 18:54
ittifak değiştirme süresini 1 hafta olarak düşünebilirsiniz.
serkannnn_pilot
12.12.2008, 19:07
hdd mi çalmışlar :mad:
BeyazKalem
12.12.2008, 19:45
hdd mi çalmışlar :mad:
konuyla ne alakası var serkan :S hdd ni nasıl çalarlar ?
adminim msn de konuşuyoduk :D önce bios şifresini bilmiom dedi pilini çıkar dedim. sonra ben boot device yi nasıl değişçem dedi harddisk olan ı cd room yapcan dedim. sonra uyarı verio dedi xp cd sini tak reset at dedim:D
(18:59) ﺱﺄﺽﺎ ЅЄЯKдЙ ﺻﻊﺪ: yok lan buldum hatayı
(18:59) ﺱﺄﺽﺎ ЅЄЯKдЙ ﺻﻊﺪ: hdd yokmuş pc de xD
(18:59) ﺱﺄﺽﺎ ЅЄЯKдЙ ﺻﻊﺪ: çalmışlar a.x
serkannnn_pilot
12.12.2008, 20:42
konuyla alakası yok öylesine yazdım :p
Eski kasayı bi yerde bırakmıştım satsın diye sonra geri aldım uzun süredir lazım olmamıştı bugün aldım hata veriyodu sanada wtn'yede sordum ama meğerse hdd'yi çalmışlar ben kasayı bıraktığımda ,eski hdd zaten ucuz ama boşuna para vercem bi daha:mad:
BeyazKalem
12.12.2008, 20:48
konuyla alakası yok öylesine yazdım :p
Eski kasayı bi yerde bırakmıştım satsın diye sonra geri aldım uzun süredir lazım olmamıştı bugün aldım hata veriyodu sanada wtn'yede sordum ama meğerse hdd'yi çalmışlar ben kasayı bıraktığımda ,eski hdd zaten ucuz ama boşuna para vercem bi daha:mad:
öyle şey mi olur ya, hdd nin parasını al adamlardan; bir daha oraya mı götüreceksin bilgisayarını :S
serkannnn_pilot
12.12.2008, 20:56
Yok bilgisayarcıda kalmadı zaten bizim burda kirtasiye gibi bi yer var tanıdık sayılır orda bırakmıştık belki satılır diye 2-3ay kaldı orda bende önemsemedim eski kasa para etmiyor diye kasa dükkanda bi kenarda durdu öyle dükkana giren çıkanda çok oluyo birisi açıp aldı sanırsam geçenlerde geri almıştım satılmıyo diye hiç bakadım şimdide lazım oldu ama hdd yok içinde
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.