PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yaralı askerle işgal

talhass_pilot
16.12.2008, 20:13
arkadaşlar yaralı askerle işgal oluyor ama şehirde birlik yoksa oluyor bnm şehrimde birlik var ve o adamın kalan yaralı askeri bnm bina kadememden oldukça düşük ama adam şimdi işgalde :mad: bug bildirmeye dedim bakalım cvp gelmedi sizle paylaşmak istedimm.

stra_pilot
16.12.2008, 21:30
hasarlı birlikle işkal gerçekleşmez. ancak seni işkal eder hasarsızları çıkarır hasarlılar içerde kalırsa işkal için sayı yeterli ise hasarlılar içerde işkalde kalmış olur.
haricinde başka bir yöntem var onu oper e bug bilgirimi yaptık ama düzelttilermi bilmem. ben bildirdiğim bug lar ne düzeltildiğini gördüm nede bana bir faydasını daha çok bug u bildirmem ile bug u herkesin kullanması bir oluyodu şansına herhalde aynı zamanda buluyoz :D

lenticul
16.12.2008, 21:41
Kendi şehrinize saldırı yaparak işgali sonlandırmanız gerekir. Kendi şehrinize saldırı yaptığınız halde işgal sona ermiyorsa bu bir bug olarak kabul edilebilir.

İşgal ile ilgili bir bug bildiriminde bulunulmuştu. Güncelleme ile birlikte düzeltilecek.

wtn_d1
16.12.2008, 21:52
hasarlı birlikle işkal gerçekleşmez. ancak seni işkal eder hasarsızları çıkarır hasarlılar içerde kalırsa işkal için sayı yeterli ise hasarlılar içerde işkalde kalmış olur.
haricinde başka bir yöntem var onu oper e bug bilgirimi yaptık ama düzelttilermi bilmem. ben bildirdiğim bug lar ne düzeltildiğini gördüm nede bana bir faydasını daha çok bug u bildirmem ile bug u herkesin kullanması bir oluyodu şansına herhalde aynı zamanda buluyoz :D

oper
10k uranyumuna girerim bugün cevap atmaz:D

bugreports a bende işgalle ilgili bi bug bildirdim hala cevap gelmedi

talhass_pilot
16.12.2008, 23:11
düzeldi sanırsam daha yeni şehrini kurtardın msjı geldi :)