Orijinalini görmek için tıklayınız : Demedim Mi Demedim Mi
zombi_d1
20.12.2008, 22:22
BİZİM İTTİFAKIMIZ VAR SALDIRMA DEDİM AMA DİNLEMEDİ, ETTİĞİ KÜFÜRLER DE CABASI. NEYSE... OLAY ŞU:
http://www.hizliresim.com/2008/12/20/12431.bmp
wertew_d1
20.12.2008, 22:25
maalesef katılamadım:(
çok güzel bir savaş :)
ittifağımı gönülden kutluyorum.
saldıran arkadaşa geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanması dileğiyle.
zodiac_d1
20.12.2008, 22:27
BİZİM İTTİFAKIMIZ VAR SALDIRMA DEDİM AMA DİNLEMEDİ, ETTİĞİ KÜFÜRLER DE CABASI. NEYSE... OLAY ŞU:
http://www.hizliresim.com/2008/12/20/12431.bmp
avcilari gonderirken ortak savunma yapilacagindan emindim . cok uzak bir sehirdi zaten. asil mesele sudur.
ben 6 kisi saydim savunmada. 6 ermeydanli bir madeniyeliyi sifirliyamadi.
bence birakin bu oyunu toptan yada sirmasacli kiz bebek fonksiyonu koysunlar unitelere yapin yapin oynayin.:D
justice_d1
20.12.2008, 22:38
tebrikler ermeydani :) savunana gecmis olsun diycektim ama tebrik etmekten aciz biriymis..
zodiac sen de haklısın o 129 ucagın acısı kotudur..
zodiac_d1
20.12.2008, 22:43
bu oyun yaklasik 26 gundur nette saniyorum bende 14 gun oldu baslayali.
su savas forumunda benim uc tanem disinda elle tutulur baska tek savas yok.
ki ben bu oyunun acemisiyim . ya birde sozum ona birileri gibi ustasi olaydim.
yine soyluyorum birakin bence . hele hele 24 -25 gun once baslayanlar evcilik oynamayin ,savas oyunu bu.
hadi eyvallah.
charvaka_pilot
20.12.2008, 23:08
arkadaşlar seviyeyi biraz yüksek tutun lütfen.
(oysa ufak tefek kapışmaları ben de seferim :P)
zodiak kardeş,savaşmak güzeldir,ama mantıklı savaşmak gerekir.strateji oyunlarında her şey savaşmaktan ibaret deildir sen de bilirsin.
savaşın 2 nedeni olabilir,kar etmek en önemli neden.2. neden düşmanlık ve hırstır.2. neden de çok dikkat etmek gerekir.Sen şu anda bi çok kişiyi vurursun,ama onlar çabuk toparlanır.Daha sonra seni vururlar ama sen toparlanamassın.
kısaca her şey strateji,eski olmak ta bi nebze önemli.Çünkü oyunda çok şey deişti ve gelecek için stratejiler de deişti.Kısaca deneyimli olmak,sadece bi nebze önemli...çook önemli deil.
kadiru_pilot
20.12.2008, 23:22
avcilari gonderirken ortak savunma yapilacagindan emindim . cok uzak bir sehirdi zaten. asil mesele sudur.
ben 6 kisi saydim savunmada. 6 ermeydanli bir madeniyeliyi sifirliyamadi.
bence birakin bu oyunu toptan yada sirmasacli kiz bebek fonksiyonu koysunlar unitelere yapin yapin oynayin.:D
önce kendine bak 90+5 kalan ucagın 14 adet ucak savar vurmussun madem oyunu iyi oynamasını biliyosun uzaktan birşehre asla saldırı yapılmaz bunuda bilmen lazım acıbir kayıpla ögrenmiş oldun bunu strateji oyunudur stratejini tersoldumu coook kayıp verirsin anca artı 5 kişi savunmada altıncı oldugu an bug olur raporda savunan kısmında bak kac kişivar
kadiru_pilot
20.12.2008, 23:22
ve ittfak arkadaşlarımı tebrik ediyorum
bunun oyun olduğunu unutup öyle davranan kişilerin sonu hep hüsran olmuştur. örnekmi? rapordaki eleman :D
maniac_d1
21.12.2008, 11:48
bu oyun yaklasik 26 gundur nette saniyorum bende 14 gun oldu baslayali.
su savas forumunda benim uc tanem disinda elle tutulur baska tek savas yok.
ki ben bu oyunun acemisiyim . ya birde sozum ona birileri gibi ustasi olaydim.
yine soyluyorum birakin bence . hele hele 24 -25 gun once baslayanlar evcilik oynamayin ,savas oyunu bu.
hadi eyvallah.
Zaten acemılığının kurbanı olmusun herkeze laf atıyorsun ;)
jackzay_pilot
21.12.2008, 14:23
Zaten acemılığının kurbanı olmusun herkeze laf atıyorsun ;)
katılıyorum.
Tebrikler dostlarç
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.