PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ittifaklar Birliğinin D 2 De Kurulmasi Hk

aslancem_d2
19.06.2009, 14:21
ArKadaşlar Ben Cim Bom Galatasaray Ittifaklari Başkani Aslan Cem
Olarak D2 De Ittifaklar Birliğini Oluşturalim Derim ve burdan TÜM İttifaklara Sesleniyorum Ancak Bu Birliğin Bir Başkani Ve Yönetim Kurulu Olsun Her Ittifak Bir üye Ile Tesil Edilsin. Bu Amaçla Toplanana Kadar Geçiçi Olarak Ittifaklar Birliğinin Başkanliğini Ben Aslancem Galatasaray Ittifaki Almiş Bulunuyorum...toplanti Kararini Mesaşlaşarak Alalim Vede Ortak Kararlarla Daha Uyumlu Hareketlere Başlayalim dostlar Saygilarimla......ASLANCEM

general_d2
19.06.2009, 14:38
Bordo birligi kurucusu olarak konuya sicak baktigimi soylemek isterim fakat işlerim arasinda bunla ugrasacak vaktim olmuyor konular hakkinda yönetimindeki baskanlarimla temasa gecebilirsiniz...;)

aslancem_d2
19.06.2009, 16:00
Arkadaşlar Ittifaklar Birliği D2 De Yönetim Kurulu Ouşturulana Kadar D2 De Genel Sekreter Görevine Archangel Galatasaray Ittifakindan Getirilmiştir...duyurulur... D2 Ittifaklar Başkani ..aslancem....

oguzozturktr_d1
19.06.2009, 16:09
Arkadaşlar Ittifaklar Birliği D2 De Yönetim Kurulu Ouşturulana Kadar D2 De Genel Sekreter Görevine Archangel Galatasaray Ittifakindan Getirilmiştir...duyurulur... D2 Ittifaklar Başkani ..aslancem....

merak ettıgım sey ıttıfaklar bırlıgı dıyorsun bu butun ıttıfakları kapsar ve hıcbır ıttıfak gorusunu belırtmeden burda bırlık baskanı ve genel sekreterı secıyorsun??bunları neye dayanarak secıyorsun ve gorev verıyorsun bı acıklarmısın?

reis19_pilot
19.06.2009, 16:19
bu soruların cevabını ben de merak ediyorum, müttefikiz ama hiç bir bilgim olmadı:)

aslancem_d2
19.06.2009, 17:43
merak ettıgım sey ıttıfaklar bırlıgı dıyorsun bu butun ıttıfakları kapsar ve hıcbır ıttıfak gorusunu belırtmeden burda bırlık baskanı ve genel sekreterı secıyorsun??bunları neye dayanarak secıyorsun ve gorev verıyorsun bı acıklarmısın?

Forumda büyük harflerle yazmak yasaktır.

printf_d1
19.06.2009, 18:01
Anadolu ittifakı kabul etmiyor belirteyim.

Tanımadığımızı resmen ilan ediyorum

oguzozturktr_d1
19.06.2009, 18:09
aslancem kardesım ben neyın ne oldugunu bılıyorum.d1 de ıttıfaklar bırlıgı kurulmadı bı baskanıda yoktu genel bı toplantı yapıldı ve ıttıfaklar arası ateskes ılan edıldı bır takım seyler ıcın hıc kımse cıkıp kendını ıttıfaklar bırlıgı baskanı veya genel sekreterı ılan etmedı bılmem sen bunu bılıyormusun?ortak grupta ıttıfak yetkılılerı toplantı yaptı ve gecıcı bır surelıgıne ateskes ılan ettı tabı senın bundan haberın yok heralde?ıttıfaklar bırlıgı adı altında gelısen bu olayda baskana da gerek yoktu genel sekretere de sen sadece gorusunu bıldırebılırsın saygı duyarım ama kendını ıttıfaklar bırlıgı gecıcı baskanı yada bır baskasını ıttıfaklar bırlıgı genel sekreterı ılan edemezsın.

printf_d1
19.06.2009, 18:14
Adı üstünde ittifaklar birliği diyor adam

d2 de ki bütün ittifakların ortak kararıyla seçilseydi kabul edilirdi.

kendi kendine gelin güvey oluyor.
bırakın kendi haline kendini oyunun sahibi bile ilan eder yakında :)

bizim seçmediğimiz birisi nasıl bizim başkanımız oluyor.

ittifakınızın sırasına bakın
Sıra: 25

seçilse seçilse büyük ittifaklardan seçilmesinden yana olurdum.
anadolu,anatolia,ermeydanı

yanii ilk 10 dan seçilmesinden yana olurdum.

git kendine başka bir uğraş bul sana tavsiyem

oguzozturktr_d1
19.06.2009, 18:16

soyleyecek bısey bırakmamıssın kı:):)

analiz_d2
19.06.2009, 19:06

önerge meclisten geçtimi ? :D

general_d2
19.06.2009, 20:16

Bunu kendi ittifak adina yaziyor olmalisin ben senin düsüncene katilmiyorum illa birileri baskan olsun da demiyorum fakat oyunla ilgili sikintilari tek bi elden dile getirilmesinden yanayim ;)

karakan_d2
20.06.2009, 15:37
Epeyce uzunnn bir aradan sonra dosta düşmana herkese selam ....

Görüyorum ki oyunda birçok şey değişmiş , pilottan bu yana değişmeyen 2 şey kaldı biri tartışmalar 2. si ise Beklenmedik hatalar :) ....

Ama bütün değişikliklere rağmen en büyük değişim bir savaş stratejisi oyununda ittifaklar birliği diye birşeyin varlığı :D korkuyorum yakında savaşmayı bırakalım evcilik oynayalım diyecek birileri :D

Sanırım işin içine maddiyat girince yapılan yatırımların kaybedilmesi çok daha zor oluyor ... Bence oyunun en büyük eksilerinden biri bu olmuş ...

HERKESE TEKRAR SELAM VE SAYGILARIMLA ....

pilot = 53KARAKAN53
D2 = KARAKAN

warm_d1
20.06.2009, 15:59
ittifaklar birliğinin başında büyük bi ittinin başkanının bulunması daha ii olurdu :)
aslancem ilk 500 de var mı acaba :)
diğer söliceklerimi sağolsun oğuz abicim halletmiş zaten :)

rehaxx_d2
20.06.2009, 16:09
ıttıfaklar bırlıgı dıe bısı olurmu allah askına ya oyunda hata olursa zaten ıadesı yok savastada neden bırlık olsunkı? zaten ıttıfak deenn bısı var cok ıstıyen varsa hepısız aynı ııttıfaga gırersınız olur bıter

cesurturk_d1
20.06.2009, 19:12
Yaw herkeste bir acele görüyorum nereye yetişeceksiniz :) Ayrıca İttifaklar Birliği dostluk demek değildir Oyundaki problemleri hataları istenenleri Oyun yöneticilerine daha etkili iletmektir amaç budur..Ve daha hiç bir şey rayına oturmamışken yapılmasını uygun görmüyorum..

Yetkili tayin etme filan çok güldüm valla :D:D

amed_d2
20.06.2009, 21:49
Danısılmadan alınmıs bir karar, Foruma yazılmadan once söz konusu kişilere en azından ittifak kurucularına ister oyundan ister forumdan yazılmali, gorus alınmalı ve ardından burada bu konu acılmali idi.

Hata 1- Soz konusu birlik olusturulması oyun ruhuna ters

Hata 2- Söz konusu birlik olusturma sureci kulliyen yanlıs

Hata 3- Söz konusu birlik olusturacaksa; baskalına..
a) Ya en eski uye
b) Ya en sevilen uye
c) Ya en yuksek puanli uye
d) Ya D1 dunyasında varsa bu ittfak buraya tasınarak surdurulmesi ve baskanlık olayının devamı (soz konusu kişi d1 de bu iş için uygun gorulmus ise burdada uygun gorulebilir neticede kişilerin coğu aynıdır)

Hata 4- Soz konusu ittfak'a gecici olarak ben baskanlık ediyorum yeda edeceğim cumlesinin tumu, hatta bu zihniyetin tamamı hatanın ta kendisidir.

Hata 5- Farzedelim hersey uygundu, kime sorularak kurulmamıs bir ittifağın secilmemiş baskanlığını kendi aranızda "devredebiliyorsunuz"?

Hata 6- Ittifak ruhu ile ittifak birliği ruhu arasında cok fark olmalıdır.

Olumlu yanları:

1- Kesinlikle ittifak baskanları, soz konusu ittifak puanı ve sıralaması ne olursa olsun bir iletişim içinde olmalı ve gerektiğinde soz konusu oyun yapımcıları ile adımıza konusabilmelidir. Bu durumda tek yumruk olmak ve her kafadan bir ses cıkmasını engellemek amacı sağlanmıs olacaktır.

Su anda madeniyet ittifağına uyeyim. Yeni ittifağım da da bu goruslerimi savunacağım.

Saygılar dilerim

reis19_pilot
23.06.2009, 14:20
Abim son noktayı koymuş:)

xcankurtx_d2
23.06.2009, 16:30
:confused::confused::confused::confused:

pungadead_d1
05.07.2009, 18:39
bence konuyu acan arkadas hakli neden bu kadar tepki vermissiniz anlamadim arkadaslar...adam ben baskanim demiyor boyle bir birlik olusana ve baskan secilene kadar (yani ilk toplantida) benim baskanligimda olussun ve ilk ben toplayayim herkesi diyor ki boyle bir girisimi kendi yaptigindan ilk baskanlik hakki onun yenisi secilene kadar:):)ittifaklar birligi bence de saglikli bir olay cunku yasanilan sikintilari dile getirebilinecek bir birlik olur herkesin birbirinden haberi olur...
NOT: birlik kurulsa da ilk toplantida herkes olur 2. de eksilmeye baslar 5-6 toplanti sonra kimse gelmez...gercekci bakacak olursak bosu bosuna ugras olur:)