PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Strateji

printf_d1
22.06.2009, 07:16
D2 için

1-Şu an ki strateji basmasak en fazla kaç kare gitme hakkımız var ?
2-Strateji basarsak her bastığımızda kaç kare daha eklenir ?

itechinn_d1
22.06.2009, 08:55
Strateji hakkında net bir bilgi verilmiyor. Ancak eskiden (Pilotta) her strateji kademesi 10 birim hareket imkanı sağlıyordu. Şimdi ise yaklaşık 10,45-11,20 civarı bir değerde sanırım.

(Yada Çerix'in verdiği formül yanlış...:D)

printf_d1
22.06.2009, 09:26
evet itechinn bende öyle duydum fakat hiç bir yerde görmedim

bildiğim kadarıyla başlangıçta kademe basmadan 20 ve sonrasında 10 10 artıyor die biliyorum ama

haritada baktığımda sanki daha fazla gibi geliyor bana

lenticul
22.06.2009, 09:33
D2 için

1-Şu an ki strateji basmasak en fazla kaç kare gitme hakkımız var ?
2-Strateji basarsak her bastığımızda kaç kare daha eklenir ?

Rehber-SSS bölümüne bakarsanız sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

14. Kriptolojiyi de yaptım ama yine birliklerim belli yerden ileriye gitmiyor?
Cevap: Strateji araştırması, birliklere verebileceğiniz manevra kabiliyetini düzenler. strateji araştırmasının her kademesi birliğinizi haritada daha uzaklara ilerletmenizi sağlar.Oyunun başında 20 birimlik bir mesafeye asker gönderilebiliyor. Sonrasında her strateji araştırması için +10 birim daha uzağa gönderilebilir. Tabi her zaman kara birliklerini önce yakın bir yere sonra tekrar emir vererek ikinci bir koordinata gönderebilirsiniz. Bu şekilde haritanın her yerini dolaşabilirsiniz. Strateji araştırması -tek seferde- verilen emri etkiler.

itechinn_d1
22.06.2009, 09:56
Rehber-SSS bölümüne bakarsanız sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

14. Kriptolojiyi de yaptım ama yine birliklerim belli yerden ileriye gitmiyor?
Cevap: Strateji araştırması, birliklere verebileceğiniz manevra kabiliyetini düzenler. strateji araştırmasının her kademesi birliğinizi haritada daha uzaklara ilerletmenizi sağlar.Oyunun başında 20 birimlik bir mesafeye asker gönderilebiliyor. Sonrasında her strateji araştırması için +10 birim daha uzağa gönderilebilir. Tabi her zaman kara birliklerini önce yakın bir yere sonra tekrar emir vererek ikinci bir koordinata gönderebilirsiniz. Bu şekilde haritanın her yerini dolaşabilirsiniz. Strateji araştırması -tek seferde- verilen emri etkiler.

@Lenticul, Pilotta yapılan bir güncelleme ile strateji kademesinin arttırdığı birim hareket sayısında değişikliğe gidildi. Şuan bir strateji 10 birim vermiyor. Sanırım, kademesine bağlı bir artış söz konusu. O sebeple Rehber'deki bu bilgi kısmen yanlış.

jackzay_d1
22.06.2009, 10:02
Hayrına ne kadar değişiklik yapıldıysa yazcam bir gün hayırlısı.