PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ittifak başlığım neden siliniyor?

anarchyx_d2
02.07.2009, 18:31
d2-diplomasi bölümünde 2 kez açtığım ittifak başlığım her 2 seferinde de, şahsıma herhangi bir neden gösterilmeksizin silindi ve moderasyona attığım mesaj da yanıtsız kaldı. tatmin edici bir açıklama beklemek bu oyunda oynayan bizlerin hakkı olsa gerek.

talhass_d1
02.07.2009, 18:35
d2-diplomasi bölümünde 2 kez açtığım ittifak başlığım her 2 seferinde de, şahsıma herhangi bir neden gösterilmeksizin silindi ve moderasyona attığım mesaj da yanıtsız kaldı. tatmin edici bir açıklama beklemek bu oyunda oynayan bizlerin hakkı olsa gerek.

sen daha iyi biliyorsundur...oyuna siyasi karıştırmayalım...bu tatmin etti mi

anarchyx_d2
02.07.2009, 18:45
oyuna siyaseti karıştırmamaktan bahsediyorsunuz lakin burdaki türk milliyetçisi pek çok ittifakların tanıtımlarına neden müsade ediliyor? türk milliyetçiliği yapmak, milliyetçilik ne zamandan beridir siyaset olmuyor sorabilir miyim?

anarchyx_d2
02.07.2009, 18:56
hülasa, kendi içinizde çelişiyorsunuz. ya önce siz koyduğunuz kurallara kendiniz riayet edin, ya da sözkonusu kuralı değiştirin. kaldı ki ben buradan devrim propagandası ve ajitasyon yapacak değilim, kimseyle tartışmaya girmek gibi bir niyet de beslemiyorum, amacım daha önce de belirttiğim gibi eğlenmek, eğlenirken bir nebze de olsa öğrenmek ve benzer düşünceleri paylaştığım insanlarla güzel vakit geçirmek.

talhass_d1
02.07.2009, 19:50
hülasa, kendi içinizde çelişiyorsunuz. ya önce siz koyduğunuz kurallara kendiniz riayet edin, ya da sözkonusu kuralı değiştirin. kaldı ki ben buradan devrim propagandası ve ajitasyon yapacak değilim, kimseyle tartışmaya girmek gibi bir niyet de beslemiyorum, amacım daha önce de belirttiğim gibi eğlenmek, eğlenirken bir nebze de olsa öğrenmek ve benzer düşünceleri paylaştığım insanlarla güzel vakit geçirmek.

Milliyetçi ittifaklarda yok !...eğer gördüysen opere ihbar et silsin

anarchyx_d2
02.07.2009, 20:38
d1: osmanlı, osmanlı torunları, vatantek, ocak.
d2: otağ, turkordusu.

kimi kandırıyorsunuz siz beyefendi?

talhass_d1
02.07.2009, 20:48
d1: osmanlı, osmanlı torunları, vatantek, ocak.
d2: otağ, turkordusu.

kimi kandırıyorsunuz siz beyefendi?

bu lafa anca gülerim ben yaw :)

Dante
02.07.2009, 20:49
Forumda, dini ve siyasi içerikli yazılar yazılamaz.İttifakınızın ismi kurallara uymuyor.Yetki alanım içerisinde bu konu ile açtığınız konular silinecektir.Şikayetiniz var ise Forum Admini ile iletişime geçin.

Diğer ittifakların isimlerinin oyun kuralları dışında olduğunu düşünüyorsanız oyundan oper ile iletişime geçin.