Orijinalini görmek için tıklayınız : geçici süreliğine hesap devretme
selm_pilot
21.07.2009, 10:17
ben oyunda 1 ay ve bir buçık ay on olmaıyacağım benim sorum ittifakımdan birine şifremi ve kullanıcı adımı versem ve o kişide oyunu oynuyo multi olacak ama bende on olmak zorundayım bu yüzden birisine hesap bilgilerimi geçici olarak versem yöneticiler açısından sorun olur mu :confused:
bionukleer_pilot
21.07.2009, 10:28
yasak diye biliyorum ama bi danış opere bakalım ne diyecek :)
bionukleer_pilot
21.07.2009, 10:34
Her hesabın sadece bir sahibi olabilir. Bir hesabı birden fazla kişi sahiplenemez ve kullanamaz. Yalnızca, "bakıcı" tanımlandığı durumlarda geçici bir süre için hesabın yönetimi başka birine devredilebilir. Sürekli bakıcı olamaz. Eğer bir hesabı sahibinden çok bakıcı veya bakıcılar idare ediyorsa bu durumda bakıcı ve esas hesap sahibi ceza alacaktır. Bir hesabın şifresini yalnızca hesap sahibi bilir. Şifre paylaşılamaz. "Bakıcı" atamak şifre paylaşmak demek değildir. Şifre paylaşımı durumunda "multi" kapsamında ceza verilir.
tahribat5895_d3
21.07.2009, 11:49
ben oyunda 1 ay ve bir buçık ay on olmaıyacağım benim sorum ittifakımdan birine şifremi ve kullanıcı adımı versem ve o kişide oyunu oynuyo multi olacak ama bende on olmak zorundayım bu yüzden birisine hesap bilgilerimi geçici olarak versem yöneticiler açısından sorun olur mu :confused:
bkıcı olarak versene daha kolay olur hem arkadaşın için
selm_pilot
21.07.2009, 17:47
yav bakıcılık verdim ama hiç bakmıyolar ve bakıcılık power pack le olduğu için atıyamıyorım
selm_pilot
22.07.2009, 09:54
peki buna operatörler bi çözüm bula bilirlermi???
bionukleer_pilot
22.07.2009, 14:35
oper ne çözümü bulabilir ki ? Bakıcı seçmek pp ile.Şifre vermek ise ''multi'' kapsamına giriyor ne yapmalarını istiyorsunuz ki :)
zola_pilot
22.07.2009, 19:26
Oyundaki eksiklik tatil modu bence arkadaşlar, bakıcıların ilgilense bile bu seferde bakıcı girişleri fazla olduğundan hesabını soruşturmaya alıyor oper. Yani kurtuluşun yook ya tatile çıkmayacaksın yada tarla olacaksın.
jackzay_d1
23.07.2009, 08:52
Çok önemli bir işiniz çıktı,opere mesaj atacaksınız:
Merhaba,
Çok mühim bir işim çıktı...1-2 gün sürebilir...Bu süre zarfı içinde hesabıma sadece bakıcılarım girecek...Bir sorun olur mu? izin verir misiniz?
bitti.:)
zola_pilot
23.07.2009, 11:28
Çok önemli bir işiniz çıktı,opere mesaj atacaksınız:
Merhaba,
Çok mühim bir işim çıktı...1-2 gün sürebilir...Bu süre zarfı içinde hesabıma sadece bakıcılarım girecek...Bir sorun olur mu? izin verir misiniz?
bitti.:)
Anladım oyun kuralları o kadarda katı diil yani kişiye yada opere bağlı olarak esnetilebiliyor diyorsun öylemi?:confused:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.