PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Madenyum sorunu

1453_d3
23.07.2009, 13:56
3 gün önce kredi kartımı kullanarak 100 madenyum altım 14tl ye fakat hala hesabıma yüklenmedi bu konu hakkında gereken arkadaşa mail attım fakat cevap gelmedi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz neden benden para alındığı halde madenyumum gelmedi enkısa zamanda gerekirse kredi kartı ekstresiyle bilişim şuçları mahkemesine başvuram burdan yönetime duyrulur artık savcılığa iş intikal edecek ve ben haklarını bilen bir vatandaşım devlet kademesinde her konuda hakkımı aramasını bilirim avukatımla görüştüm gereken neyse yapacağım

arsenlupen_d1
23.07.2009, 14:59
Merhaba;

Madenyum alımlarla ilgili sorunlarda Kurallar Başlığı İletişim Bölümü Madde 3

3. Madenyum, PowerPack ile ilgili sorular, bilgilendirme, satınalma işlemleri ile ilgili yardım ve haberleşme: sales @ madeniyet . com adresine mail atın.
Ayrıca size madenyum alırken gönderilmiş e-mail'de support linki varsa o link'e tıklayarak destek alabilirsiniz.

şeklinde bilgi verilmektedir sizin mesajınızda mail attım demişsiniz belki gönderdiğiniz mail ellerine geçmemiş olabilir "paypal ödeme makbuzunu" ekleyerek tekrar bir mail gönderin. mutlaka bir cevap gelecektir.

saygılarımla
arsenlupen

jackzay_d1
23.07.2009, 15:16
aynen öyle.

sales @ madeniyet . com a mail at.Bende aldım fakat başıma öyle birşey gelmedi.

Duyarlı olmak şikayet etmek değildir hatırlatırım.

1453_d3
23.07.2009, 16:57
valla arkadaşlar ben 2 mailimi de aynı adrese attım burda sıkıntımıda söyledim yardımlarınız için saolun gereken yapılacaktır

jackzay_d1
23.07.2009, 17:57
Bak, sakin olmalısın,sen şehir dışından birşey aldığın zaman tık diye geliyor mu?
sen 2 tane mail atmışın,üstüne düşeni yapmışın.Niye dert ediyorsun anlamış değilim.

O kadar insanda birşey olmadı ki sende olsun.Yönetici ama oda bir insan, işi olabilir.