Orijinalini görmek için tıklayınız : saldırıda dusen puanlar
bordo12_d2
02.08.2009, 03:11
merhaba
ben artık saldırmaktan bıktım 1000 piyde 200 tank 300 heli karsı mesela 700 piyade 150 tan 350 heli biribiri ile catısınca resmen 1000 1500 puanımz dusuyor hele birde maden yoksa:mad: yada saldırı yediysek bırakasım geliyor oyunu emin bircok kisi benle aynı fıkırde bu puan dusmunden cok fazla uye kaybedekcsiniz eger savasta puandusme dvm edeckese asker cıkardıgımızda gln puan kademe basarkende gelsin
coolworm_d3
02.08.2009, 08:47
Geliyor zaten.
fondeep_d2
02.08.2009, 09:24
Pilotta oynarken puan düşmüyordu o zamanda hiçbir zevk alınmıyodu sonuçta savaşa giriyorsun ve karşı tarafa zarar vermek istiyorsun.Bunu sağlamak içinde ya maden kaldırman gerek ya da puan düşmesi gerek.Askerleri maden karşılığı ; madenin karşılığıda puan olduğuna göre puanın düşmesi gerek.Tabi bunları yaparkende bazı şeylere katlanıcaksın öyle bedavadan oynun zevki aslında hiç olmaz.Oyun sizn dediğinz gibi olursa oyuncu kaybeder.
Kendi şahsi fikirlerim böyle
bordo12_d2
02.08.2009, 11:09
coolworm_d3 sn baya acemisin
wertew_d1
02.08.2009, 11:19
herhangi bişey için harcadığınız toplam madenin 1000 de 1 i puan olarak geliyor,
askerde madenle yapıldığına göre kaybedince puan düşmesi gayet mantıklı bence,
ve oyunda amacın çok puanlı olmak değilde az puanla çok iş yapmak olmalı bence.
bordo12_d2
02.08.2009, 11:29
tmm haklısınız amaz bir arkadasım var 4000 puan dustu d2 de adam oyunu bıraktı tmm 1000 1500 olmasdın 200 puan dussun tmm kbl 300 dussun tmm ama 400 ööööhhhh yani haklı adam bnde bırakırdım valla
wertew_d1
02.08.2009, 11:42
puan düşünce ne için üzülüyosun? giden emekler için mi? zaten sen askerlerinin bir kısmını kaybedince gidiyor emeklerin o yüzden puan düşmesine üzülmek saçma bence.
200-300 olsun demişsin düşen puan, puanlar kafasına göre düşmüyor zaten ki bunu ayarlasınlar, giden birliğe göre düşüyor.
d1 in de ilk zamanlarında karşı çıkanlar oldu puan düşmesine ama alıştı herkes,
ama şöyle bir şeyde var hasarlı asker aldığındada puanın yükseliyor, hersavaşta olmaz tabiiki askerinde gidiyor o yüzden artmıyor,
mesela senin yanmalı motor, hidrojen pilinin yüksek olduğu başka bi oyuncuyla tarlada karşılaşıyosun,haliyle senin tank,mekanize,heli,meka önce ateş edip kolayca kazanıyor savaşı, sen çok az hasar alıyosun + hasarlı geçiyor sana ve puanın artıyor,
geçen gün 14k puan aldım savaşta d1 de ;)
doğru şekilde kullanırsan bundan yararlanabilirsin ;)
ne çok yazdım beaa:p
bordo12_d2
02.08.2009, 12:45
hayret sn savasıyorsun 14k puan geliyor ben dalıyorum kaznıyorum 1k puan bile gelmiyor
printf_d1
02.08.2009, 12:54
bordo12 saçmalıyorsun oyunu bilmiyorsun kafana göre yorum yapıyorsun
bordo12_d2
02.08.2009, 13:43
ya arkasım sn kim oluyorsunda oyunu bilmiyorsun diyorsun sen oyunu ne kdr biliyorsun ki bana laf atıyorsun
jackzay_d2
02.08.2009, 14:11
ya arkasım sn kim oluyorsunda oyunu bilmiyorsun diyorsun sen oyunu ne kdr biliyorsun ki bana laf atıyorsun
Hakiketen bilmiyorsun
70k kadar ordu kaybettim d1de 200k kadar puan gitti.
Puan almak için sadece asker basarsan öyle olur.Bina ve araştırmada bas.
Öyle kafana göre birşeyde diyemezsin,herkese lafta atamazsın.
Daha yeni başladın,bunu sorduğuna göre acemisin.Ayıp değil.
Ama bu ithamlar yakışmıyor.
karakan_d2
02.08.2009, 15:12
Bu yazılan fikir saçma gerçektende bırakın burayı hangi oyunu oynarsanız oynayın kaybettiğinizde puan kaybedersiniz , bide pilottaki gibi puan duşme olmasa ilk 10 da içi bomboş her onune gelenin işkali haline gelmiş hesaplar öyle yok ilk 10 içindeki adamlar vurulamaz demeyin eğer puan düşme olmazsa adam sadece filo basar ve ha bire tırmanır ama ne arastırma nede inşaat kademeleri işe yaramaz iş sadece adamın filosunu vurmaya kalır ki burda araştırması olmayan bir hesabın ne kadar kolay vurulabileceğini anlatmaya bile gerek yok eee sonuç ne olacak bomboş hesaplar ve herkesin hedefindesin kendini savunabilmek içinde elinden hiçbirşey gelmiyor... Eğer biraz olsun oyun mantığını anladıysanız bu yazdıklarım yeterli olur ...
Ancak herşey bir yana önemli bir konu daha varki işte bunun bir şekilde çözülmesi gerekiyor , burada ki konuylada ilgili neden mi filodan puan alan kişilere saldırıp vurunca adamlar sırf filodan dolayı puan aldıkları için çok fazla puan kaybediyorlar ve saldıran kişiye noob duruma geliyorlar işte bu saldıran açısından büyük bir sorun bu konuda yapılabilecek birkaç şey var ya filodan dolayı kazanılan puan miktarı azaltılacak ki bu sorunu yeterince ortadan kaldırmaz yada saldıran kişiye belli bir süre noob olmayacak bu hesaplar yani kendisine noob olmayan birine saldırıya çıkıyor herşey yolunda tam filosu bitti şehre son bi harekat emri veriyor noob olmuş işte bu olmamalı en azından saldıran kişinin o şehre bir kez girme şansı olmalı burda saldıran kişiyi baz alarak belirli bir süre içinde o kişiye saldırı hakkıda verilebilir ama en güzelide saldıran kişi eğer tek seferde şehre girebiliyorsa yani karşı taraf henuz noob olmadan önce bir saldırı başlatmışsa ve o yaptığı saldırıylada şehre tek seferde savaşı kazanıp girmişse o şehrin tek seferliğine yağmasınıda yapabilmesi gerekiyor ... Aksi olduğunda konuyu açan arkadaş gibi düşünen arkadaşlar ha bire filo basıp puan kasar ve urulduklarında da çok aşırı derecede puan kaybına uğradıkları için hem kendileri oyundan soğur hemde bu kişilere saldıranlar yaptıkları saldırıların karşılığını alamadıkları için oyundan soğurlar ....
UZUN LAFIN KISASI NOOB KONUSUNDA BAZİ DEĞİŞİKLİKLERİN YAPILMASI ŞART .....
reis19_pilot
02.08.2009, 15:34
şimdiye kadar birçok kez kazandığım halde yağma alamadım, noob konusunda gerçekdende bir düzenleme şart gibi..
bordo12_d2
02.08.2009, 15:48
bunu sıralamada iyi biryere isteyenlere soyluyorum :
1. adam puan kaybı olmasını istemez puan kaybı istemiyorsa adam ndn asker cıkarsın ki birisimi dalıyor git nanoya kademe bas tum maden bitsin sıralamaya girenlerin hepsi boyle 1 2 tane istisna olabilir bn dusmesin demiyorum dussun tabi ama cok dusuyor konun sebebi bu
bordo12_d2
02.08.2009, 15:50
ayrıca reis arkasımızın dedigi gibi noob da var iste dusen puan bunlada alakalı puan o kadar dusuyorki noob oluyor adam ee bn ndn dalayım ndn asker cıkarayım
karakan_d2
02.08.2009, 16:01
Çözülmesi gereken bir dunya sorunu var oyunun , artık pilotta oynamıyoruz ve olay maddiyata döküldü mademki bir ücret karşılığı birşeyler satılıyor herşeyin daha düzgün ve özenli yapılması gerekiyor uzun sözün kısası artık profesyonelleşmesi gerekiyor oyununda , yapımcılarınında , çalışanlarınında şehirlerde bug var maden eksiliyor , bankada sorun var altın yutuyor ( altını alıyor karşılığı olan maden yok ama altınlar uçmuş ) , en önemliside noob konusunda yapılan ve yazılan onca şeye rağmen çok kötü oluşu yukarda bu konuda kendimce yapılmasının gerekli olduğu şeyleri yazdım ....
coolworm_d3
02.08.2009, 18:46
coolworm_d3 sn baya acemisin
ben bu oyunu pilottan beri oynuyorum
heralde pilotta da dereceye girmiş biri
çok da acemi sayılmaz
bu mesajı senınle tartışmak için yazmı-
yorum.yalnızca kimin neden acemi oldu-
ğunu belirtmek istedim. bu oyun pilotta
iken puan eksilmiyordu da ne oluyordu.
en çok asker basan en çok işgali yapıp
en iyi haline geliyordu.ilk 50 zaten do-
kunulmazdı. çünkü hepsi inanılmaz sa-
yılarda ünitelere sahipti. çoğu da pu-
anlarını buna borçluydu.benim oyunu bı-
rakma sebebim de buydu zaten.şimdi
sen kalkmış bana sen acemisin diyorsun.
oyunu bilmediğin çok açık. biraz mantık
ve madeniyet bilgisiyle oyunun böyle
çok daha mantıklı ve güzel olduğunu an-
layabilirsin.
bordo12_d2
02.08.2009, 21:05
neyse aradaslar bu sayfayı tecrubenizi yzn diye acmadım konu iyice uctu
demiryumrukk_d1
03.08.2009, 06:29
ßu konunun cevabı gayet basit yönetimin ogamedeki gibi savaş sonrası çöp dedeigimiz harabe koyması gerekior bizimde onu toplayarak zararın cogunu karşılamamız gerfekiyor
Bence oyunda savaşı daha cazip kılacak bir olay da saldırı ve savunma puanları olması olacaktır. Sıralamada da normal puanların dışında saldırı ve savunma puanlarıyla da sıralama olması lazım.
Böylece çok savaşarak oyunu tadıyla oynayanlar kendilerini saldırganlar listesinde üst seviyelerde göreceklerinden tatmin olacaklar. Çok saldırı alıp çok maden kaybedenler de savunma sıralamasında üst sıralara çıkacaklarından teselli olacak.
Bununla beraber normal sıralamada ilk 10 içerinde olduğu halde saldırı veya savunma sıralamasında dipte olanlar da eziklik hissedecekler.
Hatta ittifaklar da üyelerinin yaptığı saldırı ve savunmalardan ittifağa ayrıyetten saldırı veya savunma puanı gelmesi ittifak içinde ayrı bir birliktelik sağlayacaktır.
Bu oyunu gerçekten zevkli hale getirmek için bence bu dediklerim olmazsa olmaz.
razor_d1
04.08.2009, 20:29
bu oyunu puan için oynuyorsan hiç oynama derim...
bu oyunu puan için oynuyorsan hiç oynama derim...
bu kadar insan neyi tartışıyoruz biz o zaman, komple herkesin puanı 0 olsun bitsin gitsin dimi akıllı....
coolworm_d3
09.08.2009, 22:29
Oyun elbette paun için oynanıyor.
Ama rakipten aldığınız hasarlılar için de puan kazanıyorsunuz.
Üstelik kayıp vermezseniz, kâra bile geçiyorsunuz.
Ki onları tamir ederken de puan geliyor.
Bunu çok büyüttünüz.
printf_d1
09.08.2009, 23:05
Beğenmeyen oynamasın :)
Biz bu oyunu böyle sevdik.Oyunun düzenini bozmayın.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.