Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyunda hata
anadolu_d2
05.08.2009, 14:22
Merhabalar,
An itibari ile savaş raporları, ajan raporları gibi veriler gelmemekte ve geçmiş zamana ait mesajlar "yeni gelmiş" şekilde görünmektedir.
Oyunda ara sıra Damacana.Aspx sayfası açılmaktadır.
Sorun ne zaman giderilecektir. ?
(d1. için)
http://forum.madeniyet.com:89/showthread.php?t=3911
anadolu_d2
05.08.2009, 16:59
Sn Dante,
Dede'nin yaptığı açıklama ile benim sormuş olduğum soru arasında bir bağlantı bulunmamaktadır.
Ben oyuna erişim vs.. gibi bir başlık açmadığım gibi, bu gibi sorunlarda ip adresi ile de yanıt alamazsam sorunun kaynağının Planet (Texas) DC'den kaynaklandığını bilecek kadar internet bilgisine sahibim :)
Ben sadece oyunda rapor alamadığımı,her seferinde geçmiş mesajların yeni mesaj gibi geldiğini bildirdim. Daha önce de böyle bir sorun olduğunu ve sorunun çözümünde yaşanan sıkıntıdan dolayı yaşanan kayıpları sanırım hatırlatmama gerek yok.
Ayrıca lütfen, yanıt verirken bir yönetici olarak sizi biraz daha "iletişim canlısı" olmaya ve sorulan soruyu özümseyip soruya bağlı yanıt vermeniz konusunda dikkatli olmaya davet ediyorum.
Saygılarımla
Kusura bakmayın kısa bir zaman aralığında girebildim foruma ve bahsettiğiniz hatanın Dede'nin açıklaması ile bağlantılı olduğunu sandım araştıracak zamanım olmadı.
Bundan sonra ya araştırıp kesin olduğuna karar verdiğim cevabı yazacam yada bir şey yazmıyacam "iletişim canlısı" olmakta fayda var tabiki :)
tahribat5895_d3
06.08.2009, 13:58
abi belli bir süre oyuna girmeyince eski bilgiler yeni gibi duruyar ama rapor konusunda d3 te bi sorun yok
anadolu_d2
07.08.2009, 09:46
Sorun "hiç bir açıklama" olmaksızın düzeltilmiştir :)
gelmeyen açıklamaya teşekkürler :p
(Doğmamış çocuğa mektup gibi birşey oldu bu :D)
jackzay_d2
07.08.2009, 10:25
Yanlış açıklamıyorsam,
Hatanın sebebi zaten o elektrik durumuydu.
O düzelince dede'de bakıma aldı.
Yoksa öyle yazı neden yazsın ki?
anadolu_d2
07.08.2009, 12:07
Dede'nin açıklaması hatadan önce meydana gelen yaklaşık 20 dakikalık kesinti ile ilgiliydi sanırsam. Çünkü elektrik kesintileri programın çalışma mantığını etkilemez. Meydana gelen hata, programın çalışma mantığı ile ilgiliydi ve daha önce oluştuğunda 3k civarı mekam ile birlikte yanındaki birliklerim işgale giden şehirde "pofff" olmuşlardı :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.