Orijinalini görmek için tıklayınız : Adaletsizlik ve Adam kayırma
delergecer_d3
16.08.2009, 19:51
arkadaslar burada sizlere 2 gun once olan bir hileyi ve verilen cezayı anlatacagım yorumlarınızı merak ediyorum olanlarıda herkes gormus olur.
arkadaslar 2 gun once ******* adlı oyuncuyu vurdum ve buna karsılık aynı anda 4 kisi, 3 de olabilir emindegilim, cunku arada roket saldırıları ve hava saldırılarıda vardı bidunya saldırı anlayacagınız bana karsı basladı ve hepsi yakın zamanda basladı, bu saldırılara ittifak arkadaslarımdan iki kiside bana destek verdi, kısa kesmek gerekirse biz savunma savaslarını kazandık zaten yapılan savaslarda saldıranın bizi yenmeside mumkun degildi adam sadece zarar vermeye saldırdı yani saldırı yapılan hesapların onun icin onemi yoktu buda bize burada bir hile oldugunu dusundurdu,yaptıgımız sikayette ****** adlı oyuncunun 3 hesaba bakıcılık yaptıgı cevabını aldık.fakat bunu yeterli gormedik operatore bakıcılık yapanın filo kaldırıp saldırı yapmasının yasak oldugunu belirttik oda bu oyuncuya %10 luk ceza verdi.simdi bu hile yapan ********* isimli oyuncu arkadaslarımın soyledigine gore operatormus.yapılan savunma savasında bizim gordugumuz zarar zaten %10 dan az degil. simdi soruyorum.
1-) Bu hile yapan oyuncuya verilen cezamı odulmu ?
2-) operatorlere hile yapmak serbestmi ?
3-) Onlara verilen cezalar neden diger oyunculara verilen cezalardan az?
4-) Her onune gelene operatorlukmu veriliyor?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadalar umarım bu haksızlıgı goren operatorlerde cıkarda bunu yapanlara gerekli cezayı verirler, bu gibi durumlarda baska oyuncu arkadasların basına gelmez, Benim burada hazmedemedigim hile yapanın operator olusu ve adama verilen cezanın bizim zararımızdan fazla olmayısı. Biraz uzun oldu ama hosgorun arkadaslar haksızlıgı hazmetmek kolay degil, herkese iyi oyunlar.
coolworm_d3
16.08.2009, 20:25
* Operatör oyunda bir tane. Ve başka hesabı da yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca operatörün hile yapacağını düşünmüyorum.
* Verdiği cezayı uygun gördüğü kadarıyla vermiştir. Sizin zararınızla orantılı vermesi gerektiğini zannetmiyorum.
* %10 puan zararı az değil. Özellikle puan yükseldikçe.
İyi oyunlar.
delergecer_d3
16.08.2009, 20:46
* Operatör oyunda bir tane. Ve başka hesabı da yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca operatörün hile yapacağını düşünmüyorum.
* Verdiği cezayı uygun gördüğü kadarıyla vermiştir. Sizin zararınızla orantılı vermesi gerektiğini zannetmiyorum.
* %10 puan zararı az değil. Özellikle puan yükseldikçe.
İyi oyunlar.
guzel diyorsunda arkadas adam hile yoluyla bize zara versin aldıgı ceza bize verdigi zarardan az olursa bunu neden tekrarlamasın cezanın bence caydırıcılıgı olmalı verilen bu ceza adeta tesvik edici.. bu arada oyunda hile yapıpda %30 ceza alanlar var, operator oyle uygun gormus diyorsun zaten benimde itirazım buna uygun gor**** ceza cok az bu gidisle zaten oyunu durust olarak oynayan kalmayacak cezalar hileyi tesvik ediyor.
iblis_d3
16.08.2009, 21:16
yani isteyen herkes 4 -5 hesap acsin kicik aldigi birine saldirsin nasil olsa%10 luk bir ceza alacak bence o kisinin ip nosundan kullandigi hesaplar hemen dondurulmali ve delergecer adli oyncunun zararinin en azindan 1 kismi karsilanmali o kisi tarafindan yoksa bu bosluklan herkes yararlana bilir
printf_d1
16.08.2009, 21:35
yani isteyen herkes 4 -5 hesap acsin kicik aldigi birine saldirsin nasil olsa%10 luk bir ceza alacak bence o kisinin ip nosundan kullandigi hesaplar hemen dondurulmali ve delergecer adli oyncunun zararinin en azindan 1 kismi karsilanmali o kisi tarafindan yoksa bu bosluklan herkes yararlana bilir
Hileyi engellemenin yolu yoktur.
bir sürü hesabı adam çok gördüm.
Şikayet etsende bir şekilde ispat etmelisin arkadaşım.
Birde yanlış yere açmışsın konuyu.
İyi oyunlar
barbar35_d3
16.08.2009, 21:39
burdada bu hile olayları varsa oynanmaz bu oyun artık.Gercekten delergecerın savundugu konu çok haklı verılen cezada bence çok ufak görüntüde ceza bence verılen cezanın artırılması ve delergecerın zararının karsılanması uygun görüşümdür...
delergecer_d3
16.08.2009, 21:40
Hileyi engellemenin yolu yoktur.
bir sürü hesabı adam çok gördüm.
Şikayet etsende bir şekilde ispat etmelisin arkadaşım.
Birde yanlış yere açmışsın konuyu.
İyi oyunlar
arkadas haklısın konuyu yanlıs yere acmıs olabilirim ilk kez foruma yazıyorum,bu arada ispat etmek lazım demissin zaten ispat edildi ispat edilmese adama %10 ceza vermezlerdi.tekrar ustune basarak soyluyorum bizim itirazımız cezanın azlıgı bu ceza hileyi tesvik ediyor.
iblis_d3
16.08.2009, 21:49
burdada bu hile olayları varsa oynanmaz bu oyun artık.Gercekten delergecerın savundugu konu çok haklı verılen cezada bence çok ufak görüntüde ceza bence verılen cezanın artırılması ve delergecerın zararının karsılanması uygun görüşümdür...
yani arkadaslar bu konu ciddi bir konu bu sorunun acilen ilgili kisiler tarafindan degerlendirilmesi lazim ayni ip den acilan hesaplar kolaylikla bulunabilir
ben eskiden ogamede oynuyordum orda ayni ipden baska bir hesaba girildiginde multi olarak hemen opere msj gidiyordu(ayni ipdenoyun oyna bildirim disi haricinde )
alifonzo_d3
16.08.2009, 22:48
İnsanlar günlerini aylarını veriyorlar seviyelerini yükseltmek için. Adam geliyor bütün emeğini elinden alıyor. Bunu yapanda yetkililerden biri. Gerçekten rezalet.
Kafalarına göre oynuyorlar nede olsa doğru düzgün ceza almıyorlar.Oyundan soğutuyorlar insanı.:(:(:(:
yenicerix
17.08.2009, 00:52
arkadaslar burada sizlere 2 gun once olan bir hileyi ve verilen cezayı anlatacagım yorumlarınızı merak ediyorum olanlarıda herkes gormus olur.
arkadaslar 2 gun once ***** adlı oyuncuyu vurdum ve buna karsılık aynı anda 4 kisi, 3 de olabilir emindegilim, cunku arada roket saldırıları ve hava saldırılarıda vardı bidunya saldırı anlayacagınız bana karsı basladı ve hepsi yakın zamanda basladı, bu saldırılara ittifak arkadaslarımdan iki kiside bana destek verdi, kısa kesmek gerekirse biz savunma savaslarını kazandık zaten yapılan savaslarda saldıranın bizi yenmeside mumkun degildi adam sadece zarar vermeye saldırdı yani saldırı yapılan hesapların onun icin onemi yoktu buda bize burada bir hile oldugunu dusundurdu,yaptıgımız sikayette **** adlı oyuncunun 3 hesaba bakıcılık yaptıgı cevabını aldık.fakat bunu yeterli gormedik operatore bakıcılık yapanın filo kaldırıp saldırı yapmasının yasak oldugunu belirttik oda bu oyuncuya %10 luk ceza verdi.simdi bu hile yapan ***** isimli oyuncu arkadaslarımın soyledigine gore operatormus.yapılan savunma savasında bizim gordugumuz zarar zaten %10 dan az degil. simdi soruyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadalar umarım bu haksızlıgı goren operatorlerde cıkarda bunu yapanlara gerekli cezayı verirler, bu gibi durumlarda baska oyuncu arkadasların basına gelmez, Benim burada hazmedemedigim hile yapanın operator olusu ve adama verilen cezanın bizim zararımızdan fazla olmayısı. Biraz uzun oldu ama hosgorun arkadaslar haksızlıgı hazmetmek kolay degil, herkese iyi oyunlar.
Operatörler sizin oynadığınız dünyalarda oyun oynamaz (yenilikleri test amaçlı olarak deneme dünyası olan dev de oynar)
Ceza oranları sabittir kişiye göre oranlar değişmez.
Forumda yönetimle ve verilen cezalarla ilgili tartışmak yasaktır.
delergecer_d3
17.08.2009, 01:52
Operatörler sizin oynadığınız dünyalarda oyun oynamaz (yenilikleri test amaçlı olarak deneme dünyası olan dev de oynar)
Ceza oranları sabittir kişiye göre oranlar değişmez.
Forumda yönetimle ve verilen cezalarla ilgili tartışmak yasaktır.
anladık verilen cezalar elestirilmezde burada verilen cezalar sabit degil bizde bunu herkese anlatmak istedik sorun burada oyunda bosluk var ozaman hile yapanın avantajına her sey ozaman herkes 5 tane hesap acsın 4 tanesiyle gıcık olduguna duzenli saldırsın bumudur yani,,, peki ozaman soruyorum buraya yazmayacaksak oyunla ilgili sıkıntıları nerede dile getirecegiz.. birisi ilgilensin el atsında bu sorun ortadan kalksın herkes burada iyi niyetli kotu bir elestiride yapılmıyor biz hilesiz oyun oynamak istiyoruz, temizleyin su hile yapanlarıda oynayalım.
feyzullah_d3
17.08.2009, 08:11
arkadaslar 2 gun once ***** adlı oyuncuyu vurdum ve buna karsılık aynı anda 4 kisi, 3 de olabilir emindegilim, cunku arada roket saldırıları ve hava saldırılarıda vardı bidunya saldırı anlayacagınız bana karsı basladı ve hepsi yakın zamanda basladı, bu saldırılara ittifak arkadaslarımdan iki kiside bana destek verdi, kısa kesmek gerekirse biz savunma savaslarını kazandık zaten yapılan savaslarda saldıranın bizi yenmeside mumkun degildi adam sadece zarar vermeye saldırdı yani saldırı yapılan hesapların onun icin onemi yoktu buda bize burada bir hile oldugunu dusundurdu,yaptıgımız sikayette ***** adlı oyuncunun 3 hesaba bakıcılık yaptıgı cevabını aldık.fakat bunu yeterli gormedik operatore bakıcılık yapanın filo kaldırıp saldırı yapmasının yasak oldugunu belirttik oda bu oyuncuya %10 luk ceza verdi.simdi bu hile yapan ******** isimli oyuncu arkadaslarımın soyledigine gore operatormus.yapılan savunma savasında bizim gordugumuz zarar zaten %10 dan az degil. simdi soruyorum.
Bence ******** in operatör olması çok saçma çünkü maden oper nie 4-5 k puan 1 şehirle uğraşsın koyar kendine milyonlarca maden ilk 20 de oynar;)
feyzullah_d3
17.08.2009, 08:20
Arkadaşlar tmm sizde haklı olabilirsiniz ama benim şu düşüncem var ben bir mafya oyununda yöneticilikte yapıyorum o kadar oyunda oynadım siz sadece hep kendi yönünüzden düşünüyorsunuz siz tutturmuşunuz oper die oper değildir bence hem öyle herkeze ban atarsan oyunda adam bulamazsın oynamaya tamam ben sana saldırıyım sende o an 3-4 arkadaş on iken ittifakına de 4 nüzde bana saldırın olamaz mı?
Bide şu yönü var ya adamlar aynı kişiler değilse?Boş yere ban atmıcak mı oper?
Yanlışım varsa k.bakmayın sadece kendi düşüncelerimi yazdım.
lenticul
17.08.2009, 09:51
arkadaslar 2 gun once ****** adlı oyuncuyu vurdum ve buna karsılık aynı anda 4 kisi, 3 de olabilir emindegilim, cunku arada roket saldırıları ve hava saldırılarıda vardı bidunya saldırı anlayacagınız bana karsı basladı ve hepsi yakın zamanda basladı, bu saldırılara ittifak arkadaslarımdan iki kiside bana destek verdi, kısa kesmek gerekirse biz savunma savaslarını kazandık zaten yapılan savaslarda saldıranın bizi yenmeside mumkun degildi adam sadece zarar vermeye saldırdı yani saldırı yapılan hesapların onun icin onemi yoktu buda bize burada bir hile oldugunu dusundurdu,yaptıgımız sikayette ****** adlı oyuncunun 3 hesaba bakıcılık yaptıgı cevabını aldık.fakat bunu yeterli gormedik operatore bakıcılık yapanın filo kaldırıp saldırı yapmasının yasak oldugunu belirttik oda bu oyuncuya %10 luk ceza verdi.simdi bu hile yapan ****** isimli oyuncu arkadaslarımın soyledigine gore operatormus.yapılan savunma savasında bizim gordugumuz zarar zaten %10 dan az degil. simdi soruyorum.
d3 dünya operinden konu hakkında bilgi istedik. Sonuç olarak iftira attığınız sonucu çıktı malesef.
1- ****** oyuncusu ile ilgili sizin tarafınızdan yapılan herhangi bir şikayet yok.
2- Şikayet olmadığı için oper size konu hakkında "3 hesaba bakıcılık yapıyor" gibi bir cevap da vermemiştir. Zaten 2 hesaba bakıcılık yapılabilir. 3. bir hesaba bakılıyorsa bu multi durumudur.
3- Bakıcılık yapılan hesaplarda belli kısımlar hariç diğer bütün özellikleri bakıcı olan hesap kullanabilir. Yani size filo kaldırabilir, saldırı yapabilir. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için Rehber SSS bölümünü okuyun lütfen.
4- ****** adlı oyuncuya verilen bir ceza yok. İnceleme var.Ceza verildiğini nereden çıkardınız.
5- Oyun oper'i her dünyada tek ve oyun oper'i oyun oynayamaz. Test dünyalarında oynayabilir.
6- Verilen cezalar az değil. Standart cezalar var. Herkese aynı standartta ceza uygulnanıyor.
7- Her önüne gelene operatörlük verilmiyor. Bunu başvuru yapanlar biliyor.
8- Forum kurallarını da okuyun lütfen. Forumda oyun içi cezalar ile ilgili konuşmak forum kurallarına aykırı bir durum.
9- Hİle yapan kişi kim olursa olsun tespit edildiğinde gerekli ceza uygulanır.
Oyun içinde bir probleminiz varsa oyun içinden oper'e yazın. Bunu sürekli söylüyoruz. Şüphelendiğiniz durumları bildirin, incelenecektir. Forumda asılsız iddialarda bulunmayın lütfen. Oyun oper'ine, Oyun yapımcılarına ve moderatörlere aklınıza takılan konularda başvurabilirsiniz.
İyi oyunlar.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.