Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlu saatler?
"Mutlu saatler" diye ara sıra madenyum kampanyası oluyor. Az önce yine oldu ancak kredi kartımın süresi dolduğu için alamadım. Ptt ile havalede yapamıyorum bu saatte. Yöneticilere sorum banka havalesi ile madenyum siparişini "Mutlu saatler" içerisinde versem ödemeyi sonra yapsam bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum? E-posta atarakta sormuştum bu soruyu ancak cevap gelmedi, benim gibi merak eden arkadaşlar vardır diye düşünüp burada başlık açmaya karar verdim.
Sipariş kodu o saatte ürettirilir ve ödeme ertesi 1 - 2 gün içerisinde yapılırsa olur.
Havale ile powerpack al dediğimiz zaman sipariş kodu ürettirmiş oluyoruz sanırım. Birde havale ile al dedikten sonra sipariş kodu veriyor ancak almaktan vazgeçersek herhangi bir sorun oluyor mu ödeme yapılmazsa?
Evet havale ile al deyince sipariş kodu üretir. Ödeme olursa madenyum eklenir, olmazsa eklenmez. Ödeme olmazsa sorun çıkmaz.
jackzay_d2
06.09.2009, 14:50
Evet havale ile al deyince sipariş kodu üretir. Ödeme olursa madenyum eklenir, olmazsa eklenmez. Ödeme olmazsa sorun çıkmaz.
Peki Mutlu Saatler neden D1 dünyasında yok?
D1 yazılımı desteklemiyor.
Ama D1 den çokça talep gelirse "mutlu gün" düzenleyebiliriz D1'e..
timin_d3
06.09.2009, 14:57
Size soruyorum sayın admin gece gece bu ne mutlu saatleri anlayamadımda.
http://forum.madeniyet.com:89/attachment.php?attachmentid=545&stc=1&d=1252241835
serkannnn_pilot
06.09.2009, 15:19
mutlu saatler bu neden gece olmasınki mutlu saatin saati mi olurmuş :p
maxi_pilot
06.09.2009, 17:44
Sahur saati olduğu için olmasın :P
Birde o istihbarat yazısının yanındaki parantezi editleme amacını sorabilirmiyim? Orda yazan (im) veya (2) sayısının hesapla ilgili ne gibi bir özeli olabilir?
timin_d3
06.09.2009, 19:35
Sahur saati olduğu için olmasın :P
Birde o istihbarat yazısının yanındaki parantezi editleme amacını sorabilirmiyim? Orda yazan (im) veya (2) sayısının hesapla ilgili ne gibi bir özeli olabilir?
demekki bir özeli var :)
şuan yine mutlu saatlere denk geldim, havale ile alacam yarın ödeyecem bakalım olacak mı :)
herkes birşey editliyor, editleyesi gelmiş demek ki :p
cemoli_d1
08.09.2009, 17:11
ben 2 defa mutlu saatler de kod aldım ertesı gun odeme yaptım, ödeme yaptım diye maıl attım ancak fazla madenyum gelmedı nedenını sorabılırmıyım ? ?
valla ben bu başlığı açıp sordum 1-2 gün içerisinde öderseniz olur dediler bende öyle yaptım. bakalım inş gelir yoksa denilenlere güvenmemek gerek.
Ödemeyi yaptıktan sonra mail atarak durumu açıkladım önce 100 madenyum göndermişlerdi, sonra 50 madenyum daha gönderdiler. Yani dedikleri gibi oluyormuş tekrar teşekkür ediyorum burdan :p
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.