PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : d2 bitti ve elveda

egemen_d5
05.05.2010, 12:03
Nihayet d2 dünyası bugün sonlandı.Gemi yapımında çaba gösteren,emek harcayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Hayırlı olsun.

Uzun zamandan beri oynadığım bu oyunda ,oyunun dışına çıkıp gerçek hayat ile birleşmesi,kurulan dostluklar adına aracılık etmesi nedeni ile Madeniyet ekibinide teşekkür ediyorum.Zaman zaman birbirimizi üzdük ama o üzülmeler bile belki bi anlık öfkenin dışa vurmasıydı.

Geri kalan zaman içerisnde gerek d1 de gerekse diğer dünyalarda birilerini istemeyerek de üzdüysem özür dilerim.d2 dünyası ile birlikte Madeniyet benim açımdan son bulmuştur.Devam eden arkadaşlara başarılar dilerim

Saygılarımla

shepherd006_d3
05.05.2010, 12:21
:(

anladın sen

muratbjk_d3
05.05.2010, 12:27
mustafa abııı :(
ne oldu sımdı ya :(

hakermen_d2
05.05.2010, 13:22
şişştt daha karpuz keseceğiz, dansöz oynatacağız OZGUR lüğüne kavuştun sonunda:))

kemalistan_d2
05.05.2010, 14:37
şimdi ne bu mustafa sen bana sordunmu bunu yazarken yok artık büyük küçük takmıyoruz diyorsan ne ala derdiniz ne kardeşim seninle aynı ittifakta değil ayrı ittifaktada bile olsam gitmeni istemem gideceksende git kardeşim ama telefon numaramı rehberinden sil adımıda unut :mad:

sencersila_d2
05.05.2010, 15:46
D1 ve D2'de beraber oynadığımız veya rakip ittifaklarda yer aldığımız bütün oyunculara teşekkür ediyorum. Burasıyla birlikte benim içinde madeniyet defteri kapanmıştır. Bütün oyuncu arkadaşlarıma bundan sonraki gerçek ve sanal hayatlarında :D başarılar diliyorum. Hepiniz ALLAH(c.c.)a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

bosbos_d3
06.05.2010, 09:31
yolun.acık.olsun.
senin.gibi.oyuncu.azdır.
başarılar