Orijinalini görmek için tıklayınız : ANATOLIA Çatışma Raporları [SALDIRI]
Savaş açık alanda radar takibiyle durduğu yerde yapılmıştır, çatışma öncesinde ordunun ilk hali çatışma sonrasında da son hali vardır, savunan arkadaşımız on olup kaçırmıştır geri kalan ordusunu. Bu savaşı bankaiye ithaf ediyorum bu konularda biraz fil gibiyimdir unutmam sadece sırasını beklerim ;)
http://img171.imageshack.us/img171/6591/61zv8.jpg
Savunan arkadaşımızada geçmiş olsun dileklerimle.
charvaka
03.05.2008, 21:40
tebrikler..
savunan arkadaşa da geçmiş olsun,zararın bi kenarından dönmüş.
gladio17
03.05.2008, 21:48
tebrikler maxi
rasmokes e geçmiş olsun
adamın zaten az bi kara ordusu varmış bekleseydin biraz daha büyük ordu yapınca o zaman toptan hepsini vururduk maxi böyle uçakları indir kaldır zor iş valla :)
tebrikler maxi.iyi takipçisin valla helal :)
harikasın yine maxi diyecek bişey bulamıyorum:D
marksman
04.05.2008, 00:46
tebrikler Maxi
commutans
04.05.2008, 06:40
maxi gercekten ittifagımız icin buyuk sanssın sen boyle takipler sana has oldu artık:=) vurulan arkadasada gecmis olsun
bizden bi saldırı raporu daha gelecek gibi commutans tarafından neyse fazla kopya vermiyim akşama gelir rapor nede olsa:)
commutans
04.05.2008, 19:28
aman diyim serkanım sana ne olur ne olmaz yerin kulagı vardır.bos yere karısmasın ortalık simdiden:=)
ya millet 100k hasar veriyo foruma koyuyor raporu ayar oluyorum zaten sen o hedefi vurda bugün görsünler rapor nasıl olurmuş...
http://img125.imageshack.us/img125/6821/sssssslm1.pngyeni konu açmaya gerek yok fazla büyük bir savaş deil ama foruma koymak istedim.bizden bi kaç kişi ile uğraşmıştı aldık ifadesini.önden seyir yardımında bulunan kardeşlerime teşekkürler.2dk ile tüm malını ve ordusunu dışarı kaçırdı ama olsun amaç savunmasını yıkmaktı zaten.
empden 3 tane daha ureteydın varya helıkopter kaybın sıfır olurdu l:D
neyse gene ıyı savas
tbrler arkadaşlar çok güzel savaş olmuş...
commutans
07.05.2008, 20:14
yeni konu açmaya gerek yok fazla büyük bir savaş deil ama foruma koymak istedim.bizden bi kaç kişi ile uğraşmıştı aldık ifadesini.önden seyir yardımında bulunan kardeşlerime teşekkürler.2dk ile tüm malını ve ordusunu dışarı kaçırdı ama olsun amaç savunmasını yıkmaktı zaten.
ne diyim bilmiyorum gorsunler iste alcakgonulluluk mutevazilik hepsi bizde olan dogal seyler gurulanma kibirlenme yok tebrikler serkanım nıce buyuk zaferlere kardesim
charvaka
07.05.2008, 22:44
şimdi öncelikle candan tebriklerimi sunarım.
savaş dediğin böyle olur.
sonrasında da atılan o kadar seyir(arada kendi birliklerini vuran)
verilen o kadar kayıpla
altı üstü savunma alınmış.
kısaca savaşı kazanan savunan arkadaşımı kutlarım.
benim katkım olmadı malesef ama işgalci kuvvet tabiki de işgalde kalamadı.
ufak bi hesap yaptım saldıranlar 3 kaybettiyse savunan 1 kaybetmiş.
bu bizimkilerin bi başarısı bence.(yanılıyosam düzeltin lütfen)
ama bütün bunlar bile saldırıyı gölgeleyemez.
gerçek bir savaş,gerçek bir güç.Fazla söze gerek yok yakında bu güzellikleri kazançla süsleyeceğinize de inanıyorum.
bu arada yaptıkları bu kadar güzel olmasada,buna yakın savaşları foruma atmayan ittifak arkadaşlarımı şiddetle,eshefle ve bilimum buna yakın kelimelerle kınıyorum. :P
şimdi öncelikle candan tebriklerimi sunarım.
savaş dediğin böyle olur.
sonrasında da atılan o kadar seyir(arada kendi birliklerini vuran)
verilen o kadar kayıpla
altı üstü savunma alınmış.
kısaca savaşı kazanan savunan arkadaşımı kutlarım.
benim katkım olmadı malesef ama işgalci kuvvet tabiki de işgalde kalamadı.
ufak bi hesap yaptım saldıranlar 3 kaybettiyse savunan 1 kaybetmiş.
bu bizimkilerin bi başarısı bence.(yanılıyosam düzeltin lütfen)
ama bütün bunlar bile saldırıyı gölgeleyemez.
gerçek bir savaş,gerçek bir güç.Fazla söze gerek yok yakında bu güzellikleri kazançla süsleyeceğinize de inanıyorum.
bu arada yaptıkları bu kadar güzel olmasada,buna yakın savaşları foruma atmayan ittifak arkadaşlarımı şiddetle,eshefle ve bilimum buna yakın kelimelerle kınıyorum. :P
ben maden için vurmadım o adamı amacım savunmasını sıfırlamaktı.ben saldırırken adamın ordusuda içerdeydi ama korktu galiba benden kaçırdı üstelik emp ile saldırdım yardım isteyebilirdi ama kimse gelemedi yardıma.ben saldırırken ordumun %70-80 gözümden çıkarmıştım zaten ama dediğim gibi ordusunu hemen kaçırdı ve yardım etmeyede gelen olmayınca kaybım azaldı :D
charvaka
08.05.2008, 16:48
valla yardım konusu senin şansın :)
tam çıkıyodum 45 dakka bakamadım oyuna
o ara istemiş
yoksa baya bi hasar alırdın :)
valla yardım konusu senin şansın :)
tam çıkıyodum 45 dakka bakamadım oyuna
o ara istemiş
yoksa baya bi hasar alırdın :)
Vay vay birde savunma yapıcakmış bana :D Sen gelişmene bak abi seni nasılsa ben vuracam ;)
charvaka
08.05.2008, 18:50
euehheh
valla gelişemem ben
hemen bişeler yabman lasım.parça parça ordu uğraşırsın yani.
(ne kadar yardımseferim,lanet olsun içimdeki düşman sefgisine) :P
gladio17
10.05.2008, 17:29
sıfırlamada yardımcı olan magican ve noyan arkadaşlara tesekkurler
osmanlioglu
11.05.2008, 12:57
bizden bi saldırı raporu daha gelecek gibi commutans tarafından neyse fazla kopya vermiyim akşama gelir rapor nede olsa:)
geldimi daha buyuk saldırı raporu :D aslında geldide koymaya cesaret edemediniz demi ;) hezimetinizle sonuclanan bi rapordu :D o raporu ben koymak isterdim ama bana yakısmaz saldırıyı yapan arkadas cesaretini gösterip koysun .
cesaret mi? osmanlı ittifağına üye bir oyuncuya 15saatlik mesafeden emp getirip saldırıyorum ve yardıma hiçbir osmanlı üyesi gelmiyor yada gelmek istemiyor.saldırdığım kişide tüm ordusunu dışarı kaçılıyor.işte sizin cesaret anlayışınız budur...
charvaka
11.05.2008, 15:39
15 saatlik yoldan gelirken,
ben oraya gidiorum mu dedin? :)
herkes seni beklemek zorunda değil.öyle değil mi?
herkes sen saldırırken online olcak diye bir şey de yok.
en önemlisi yenilceeni bildiğin bir savaşata ordunu kaçırmak korkaklık mıdır,yoksa başka bir şey midir?
ki o ordusunu kaçıran kişi bir çok anatolialının ordusunu temizlemişse...
cesaretin anlamını tekrar düşünelim bence,ayrıca osmalıoğlunun belirttiği,oyun cesareti değil,medeni cesaret farkındaysanız.
charvaka
11.05.2008, 15:44
ama tekrar düşündüm(bilindiği gibi ara sıra düşündüğüm de olur)
yaff adam raporu buraya atamas ki...
başlık uymuyo :)
anca savaş yalan oldu felam diyebilir :P
Saldırdığımda adam online idi.emp ile daldım farkında ise emp bi kareyi yaklaşık 10dk de gidiyor.adam yardımda istemiş sirkuye yazmış bunuda kendin dedin ama kimse gelmedi savunmaya bunuda siz düşünün artık...
charvaka
11.05.2008, 16:14
evet çok doğru,:)
ben de ondan bahsettim zaten
aynen dediğin gibi 45 dakika bakamadım oyuna,o ara yardım istemiş
demekki benden başka yakın olan kimse online değilmiş.
senin için iyi bir şey bu.:)
ha sen diyosun yardımlaşma yok.
kimin on kimin off olduğunu bilemeyiz ve kimseyi suçlayamayız.
ama gerektiğinde nasıl kısa sürede yardımlaşabildiğimizi anatolia gayet ii biliodur.
(şimdi maxi damlar konuyu daatıyonuz die,sustum ben) :P
yardıma gelsen sence sonuç değişcekmiydi ... ordunu az çok biliyorum birlik raporunu görmüştüm geçenlerde sende gelsen sıfırlanırdın orada :D
osmanlioglu
12.05.2008, 09:20
cesaret mi? osmanlı ittifağına üye bir oyuncuya 15saatlik mesafeden emp getirip saldırıyorum ve yardıma hiçbir osmanlı üyesi gelmiyor yada gelmek istemiyor.saldırdığım kişide tüm ordusunu dışarı kaçılıyor.işte sizin cesaret anlayışınız budur...
ben osmanlı ittifağı uyesi değilim mehmetcik ittifağıyım tek basıma ;) savaş raporunuzu halen bekliyorum foruma koymak size yakışır.
serkan bos ver deymez laf etmeye
valla serkanın kızmıs halını gormek ıstemem:D
commutans
12.05.2008, 18:32
geldimi daha buyuk saldırı raporu :D aslında geldide koymaya cesaret edemediniz demi ;) hezimetinizle sonuclanan bi rapordu :D o raporu ben koymak isterdim ama bana yakısmaz saldırıyı yapan arkadas cesaretini gösterip koysun .
evet kaybettigim birlikler var dogrudur.ama anlıyamadıgım serkanın o yazdıgı yazı yaklasık 2hafta oncesinden senmi uzerine alındın??o raporu foruma koysan ne olacak onuda anlamıs degilim.savası kazanan sensin sana koymak yarasır.hem boyle bir *****lık varmı acaba savası ben kaybettim ve foruma ben koymalıyım alemsin valla ama uzulme bir gece ansızın gelebilirim>:=)
osmanlioglu
13.05.2008, 07:09
evet kaybettigim birlikler var dogrudur.ama anlıyamadıgım serkanın o yazdıgı yazı yaklasık 2hafta oncesinden senmi uzerine alındın??o raporu foruma koysan ne olacak onuda anlamıs degilim.savası kazanan sensin sana koymak yarasır.hem boyle bir *****lık varmı acaba savası ben kaybettim ve foruma ben koymalıyım alemsin valla ama uzulme bir gece ansızın gelebilirim>:=)
beklerim herzaman akıbetin belli ne de olsa ;)
helal kardeş yakında bende savaşa geliyorum bekleyin az kaldı
forum kuralları 2dkde bize karşı değiştirildiği için editlenmiş rapor hemen helal olsun size.daha öncedende saldırı sonraso saklandı kimsenin sesi çıkmadı ama biz koydukmu o şekilde hemen konuşuyorsunuz yok ben onun gibi 1000tane koyarım falan diye tek lafım sen 1000tane rapor koy o şekilde ben bu oyunu bırakırım.ayrıca o raporu sil yada kaldır ne demek sen ne hakla bana emir veriyon siyanur ayıptır sorması sen kimsin burda quresmada başta bi sorun yok dedi sonrada editlemiş raporu onada ayar oldum zaten hemen kurallar değiştirilmiş başkaları xxx koyduğunda ise gene hiç bir problem olmuyordu şimdi ne olduda hemen değişti?
siyanur adam sizin ittifaktan çok merak ediyorsan alırsın raporu zaten ittifak üyelerinizi oyunda değilde burda korumaya çalışıyorsunuz...
tebrıkler serkan bu orduya bu yakısır...
tek kelıme :::...ANATOLIA...:::
not:bunuda yanlıs yere actıysan :mad: yaptıgın savasları gormezden gelıcem :P
marksman
30.05.2008, 12:51
tebrikler kardeşim...
sorma hemen atladım öteki anatolia raporuna ama başlık vs risk olduğu için oraya koymaktan vazgeçtim:D o kadar büyük bi savaş olmadığı içinde yeni konu açmaya değmez ordumu denemek için daldım adama sadece:)
senın bu orduyu deneme suresı bızım pılot dunyadan cıkma sureı ıle aynı olcak sanırım.:)
ne bıtmez deneme surecıdır bu yaw :)
orduya 5k meka koymadan benim deneme sürecim bitmez :D
yeeee bune boyle lovvvvv. ıyı savas.:D tebrıkler.
bu arada ben senın ordunun durumunu su anda tahmın edebılıyorum:D
yeeee bune boyle lovvvvv. ıyı savas.:D tebrıkler.
bu arada ben senın ordunun durumunu su anda tahmın edebılıyorum:D
sen zaten benim orduyu benden daha iyi biliyon genelde neler yapabileceğini :D
sen 5k meka basana kadar bu orduyu 2 katlar 5 ıle carparsın :):):) yazık sana dusman olana yazık bıze bulasana...
daha mekayı ac ta sonra koyarsın:D 5 000 meka dalga gecıyon heralde:Dbıde onlar ozel olacak heralde? bende bomberjack ı ozel yapacam:D:P
daha mekayı ac ta sonra koyarsın:D 5 000 meka dalga gecıyon heralde:Dbıde onlar ozel olacak heralde? bende bomberjack ı ozel yapacam
yakın zamanda bu dediklerini sana hatırlatcam sektor :D mekaya kasmıyordum ama artık mekayı açmak için gerekli işlemlere başlıyorum :)
5000 meka
30,000,000 metal 30,000,000 petrol 5,000,000 uranyumun ıstıyor
benım ıcın 21 gun senın ıcın 16 15 gunde yanı kötü mu olduk soyledık te?:(
sölediğin iyi oldu hırs yaptım aççam mekayı:)
sss silah fabrikası 15. kademe {72:40:37}
baslıgınızı krlettım kusur bakmayın.tekrar tebrıkler.maxi sendende bır tane beklıyoz?
baslıgınızı krlettım kusur bakmayın.tekrar tebrıkler.maxi sendende bır tane beklıyoz?
sende hemen alındın ya bu sözlerini hatırlatcam derken 5k mekayı yaptığımda bu msjını göstercem sana demek istedim :)
Msn mi kardeşim burası hadi dağılın :D
Sektör elimde küçük savaşlar var onlarıda koymuyorum artık zaten evren gelişti epey, iyi birşey çıkarsa hemen foruma koşarım biliyorsun :D
Vay be tebrik etmeyi unutmuşum tebrikler Serkan'ım, deneme sürüşlerine devam :D
ITECHINN
30.05.2008, 15:20
tebrikler, ancak savunanın ordusunun 0landığı biliniyorsa,sizinde ordunuzu göstermeniz gereklidir. Bence bu kadar korkarak oynamaya gerek yok.Altı üstü bir oyun ;)
tebrikler, ancak savunanın ordusunun 0landığı biliniyorsa,sizinde ordunuzu göstermeniz gereklidir. Bence bu kadar korkarak oynamaya gerek yok.Altı üstü bir oyun ;)
sormaya o kadar çok korkuyorumki ordumu dışarı bile çıkarmak istemiyorum saldırırlar diye:D ben bu savaşı tecrube kazanmak için yaptım.bu savaştan edindiğim tecrubeyi başka ittifaklar ile paylaşmam doğru olmaz hani adamı maden için yada bize yamuk yaptığı için vursam o zaman koyardım ama adamı zevk ve tecrube için vurdum:)
ITECHINN
30.05.2008, 15:30
http://forum.madeniyet.com:89/showthread.php?t=317
;) Demek istediğimin cevabı burada daha açık. Tekrar tebrikler...
Tebrikler..
Aynen katılıyorum ITECHINN e bu forumun kuralları var karşındakinin filosunu yazıyorsan kendininkinide yazacaksin .. Bu oyunu sadece sen stratejik oynamıyorsun ve senin herhangibir ayrıcalığında yok ... Ya raporu kaldır yada o raporu olması gerktiği gibi yapıştır ...
Quaresma
30.05.2008, 16:31
Orduların verilipte,çatışma sonrası durumlarının verilmemesi hakkında şimdilik bir kural bulunmamakta.
Oyun pilot oldugu kadar,forumunda "çatışma raporları" bölümü pilot sayılır.
Bu konu hakkında düzenleme yapacağım.
Şimdilik kurallara uygun.
Ha iyi o zaman ben hemen 1000 tane rapor ekleyeyim bu şekilde ne anlamı olacak o zaman burda raporların yayınlanmasının nedeni raporları değerlendirmek strateji gereği diye ekleyeyim bi dunya rapor bende benim için sorun değil elimde forumu baştan aşağıya dolduracak rapor var hepsinin çatışma öncelerini eklerim .. Böyle bir saçmalık olmaz ya Quaresma modum eğer bir duzen varsa bu duzen belli standartlarda uygulanır kişilere göre değil ..
Quaresma
30.05.2008, 16:52
Ben kimseye ayrıcalık tanımam.Kurallara şimdilik uygun olmasının sebebinide açıkladım zaten.Çünki öyle bir kural yok...
Neyse şimdi çıkmalıyım,akşama bu konuyla ilgileneceğim.
Ha evet osmanlı ittifağının üyesi mod anatolia ittifağını forumda kayırıyor.
Verebileceğim tek bir cevap var sanırım bu konuya:
Fesupanallah.
HA bu savaş raporu normal yani öylemi maxi ya siz bu oyunda nasıl bu kadar puan topladınız bu kafayla anlam veremiyorum burası savaş bolumu arkadaşım burda önemli olan çatışan filoların sayısı ve çatışma sonrasında ne olduğudur eğer bunlardan biri eksiksede boyle bir bolume gerekte yoktur bilmem anlatabiliyormuyum zeki arkadaşım biz buraya Serkanın Zola ya ne filo ile saldırdığını görmeye bakmıyoruz ... Eğer bir korkunuz varsada burda raporunuzu yayınlamazsınız olur biter raporlar forumda yayınlanacak diye bir şart yok yayınlananların doğru yayınlanmasını istiyorum ...
Tam bir fesupanallah lık durumsunuz ...
Hayır anlatamıyorsun "zeki" arkadaşım çünkü forum adabın ve konuşman fazlasıyla sınırda bence, kişisel aşağılamaya kaçıyor cümlelerin hep, şikayetin mi var forumun moduna özelden yaz o zaman forum kurallarının tam uygulanmasını istiyorsan burdanda tebrik ve geçmiş olsun dışında yazı yazma lütfen kalbini kırmakta istemiyorum başlığımızında tarafından daha fazla kirletilmesini istemiyorum.
Bu kafayla nasıl puan almışız bu kadar ?? Napalım biz 1071'den öncesinde kalmışız ya belki ondan beynimiz daha gelişmemiştir seninki kadar ;)
demiryumruk
30.05.2008, 20:28
tebrikler maxi gerçekten süper vuruş
demiryumruk
30.05.2008, 20:29
tebrikler maxi harbiden süper vuruş
demiryumruk
30.05.2008, 20:30
Hayır anlatamıyorsun "zeki" arkadaşım çünkü forum adabın ve konuşman fazlasıyla sınırda bence, kişisel aşağılamaya kaçıyor cümlelerin hep, şikayetin mi var forumun moduna özelden yaz o zaman forum kurallarının tam uygulanmasını istiyorsan burdanda tebrik ve geçmiş olsun dışında yazı yazma lütfen kalbini kırmakta istemiyorum başlığımızında tarafından daha fazla kirletilmesini istemiyorum.
Bu kafayla nasıl puan almışız bu kadar ?? Napalım biz 1071'den öncesinde kalmışız ya belki ondan beynimiz daha gelişmemiştir seninki kadar ;)
tebrikler süpersin maxi boşver uraşma böle insanlarla...;)
Tebrik ve geçmiş olsun dilekleri ordada bir rapor oldugunda yapılır ''süper zeki ''arkadaşım çatışma öncesi bilgisine yazı yazılmaz .. Kimlerin neler yapmaya çalıştığıda ortadadır burda forunda yapılan bir hatadan bahsediyorum sizler bundan bile pay çıkarıp sağa sola sataşmaya çalışıyorsunuz bu bolumdeki konuların nasıl açılacağı ortadadır boylede bir strateji mazeretiyle bir rapor eksik yayınlanamaz bu bolumun amacı çatışma öncesi raporları değildir çatışma raporlarıdır belki farkedememişsinizdir bölümün en başında çatışma raporları yazıyor çatışma öncesi raporları değil bilmem anlatabiliyormuyum ...
Tebrik ve geçmiş olsun yazamıyorsan yazmazsın, hatalı gördüğün şeyide moderatöre özelden yazarsın böyle başlık kirletmezsin, forum kurallarını çok ateşli savunuyorsunda savunurken birkaçını ihlal etmekten neden çekinmiyorsun. Kurallar işine geldiği gibi mi uygulanacak onu anlamadım ?
Ya ben sana haklısın ya da haksızsın demiyorum ama doğruyken bile yanlış olursun böyle, şikayet edilecek mecra burası değil özel yazışmalardır, o raporun orda durması falanda çok önemli değil gerekirse belli bir süre sonra tamamı asılır nasıl olsa, bu başlıklar benim gözümde hatıradan başka birşey değildir, daha önce bir başlığım aşırı taciz yüzünden kilitlenmişti gene aynısı olmasın lütfen, zaman geçtikçe arada dönüp bakacağımız geçmişi değerlendireceğimiz başlıklardır bunlar.
Bak şimdi eğer bir hata yapılmışsa ve gorduysen bu o anda ve orda soylenir çunku bana göre hata olan başkalarına göre doğru gelebilir nitekimde Serkana ve bir kaç arkadaşa göre bu yapılan doğru gelmiş ve böyle birşey yapmışlar .. Ha bu başlık kirletmek değildir sana karşı olan tepkim senın yazından kaynaklandı herzamanda aynı şeyi yapıyorsun insanları once tahrik edip daha sonrada başlık kirleniyor denmez önce bi kendi yazdığına bak ve karşımdaki kişi bu yazdığıma nasıl bir cevap verir diye düşün ... Ben orda hata var bu raporda bu bu bu sebepten dolayı bu şekilde rapor yayınlanamaz dedim sen bunu geçtin bana sataşmaya kalktın e o zamanda örnektede görüldüğü gibi başlık kirleniyor... Quaresma modumdan da bu konuyu bir an önce çözümlemesini rica ediyorum çünkü bu başlığa o şekildeki raporlar yakışmıyor ...
Ya forum kurallarını sen mi yazıyorsun onu anlamadım, "Bak şimdi eğer bir hata yapılmışsa ve gorduysen bu o anda ve orda soylenir" ee bu forumun hangi kuralında var?
Geriye dönüp başlığı tekrar tekrar oku ilk kışkırtıcı yazıyı kim yazmış nasıl bir ithamda bulunmuş anlarsın ya yazdığının farkında değilsin ya da başka bir niyetin vardı ama forum modu anatolia üyelerini kayırıyor gibi bir imayı cevapsız bırakamazdım üzgünüm ;)
Neyse ya abi benden bu kadar seni azbuçuk tanıdım zaten ne yazsamda okumadan anlamadan devam edeceksin muhtemelen yazmaya, modumuz geldiğinde kendisinden ricam rapordan sonraki raporla alakasız yazıları silmesi, işinide çoğaltmayacam daha fazla benden bu kadar bu konuya son yazım.
ITECHINN
30.05.2008, 21:40
tebrikler maxi gerçekten süper vuruş
tebrikler maxi harbiden süper vuruş
tebrikler süpersin maxi boşver uraşma böle insanlarla...;)
ARkadaşın 3 kere aynı mesajı yazıyosa , ortada bariz bir sorun var demektir zaten :D
Bak şimdi geriyede donup bakıyorum hala yazdıkların aynı ben onları yazdım Quaresma cevap yazdı duzenleme yapacağım şimdi işim var akşama hallederim diye ve ondan sonrada Quaresmaya birşey yazmadım .. Sorun bunlardan sonra senin çıkıp fesupanellah çekmende başladı zaten ya çok dindarsın ha bire tesbih çekiyorsunda kazara yazdın onu oraya yada orda herkesin anladığı şekilde anlaması için yazdın ve bu konuyu kimin kirlettiğinin kendi konunuza bile ne kadar ozen gosterdiğinizin acıklamasıdır bu ha bende başka birşey demiyorum ... Tarz lar ve hayata bakış açıları farklı olunca ortaya bu tür sorunların çıkması normal ...
charvaka
30.05.2008, 22:09
kara savaşı olması nedeniyle,saldırı olması nedeniyle,savaş anlayışıma birebir uyması nedeniyle tebriklerimi sunarım.
rapor konusunda birşey söylemek gerekirse,savunan arkadaşta da raporun aynısı var,eğer rapor kendisini tatmin etmiyorsa konunun altına kendi elinde olan sonuçlu raporu koyabilir.
bu da forum kurallarına aykırı bir hareket olmaz.
ortalıkta karşıt fikirler dolaşmaz,kuşlar böcükler kelebekler felam uçuşur :)))
Quaresma
30.05.2008, 23:40
Ha evet osmanlı ittifağının üyesi mod anatolia ittifağını forumda kayırıyor.
Oyuna ilk başladığımda,osmanlı ittifakına geçmiştim.İlk kuruldugu zamanlar.İttifak sözcüsü olarak seçildim ve foruma savaş raporlarını ben asıyordum.Lakin mod olarak görevlendirildiğim andan itibaren,ittifak içinde başka bir forum sözcüsünün seçilmesini teklif etmiştim.Kabul edilmemiş,daha doğrusu ittifakta ben kadar forumla ilgilenen üye yoktu.
Kademeci takılacağım diye başlamıştım,öylede devam ettim,kademe+savunma :)
Daha sonra,kim bilemiyorum ama birisi tüm savunmamı tek gecede yıktı.Bende hesabımı silme moduna alıp kapattım.
Oyunu oynamayalı,yaklaşık 2-3 ay oluyor.(zaman konusunda yanlış olabilirim ama mod olduktan 1 hafta sonra bıraktım oyunu,bundan eminim :) )
Şimdi ufak bi hesabım var,madeniyet ittifakında,oyunla ilgili güncellemeleri takip etmek için arada sırada girip bakıyorum.Ne kademe,ne ordu var.
Yukarıdaki suçlamanıza,iftiranıza sanırım bu forumda benden başka bu kadar sakin cevap verebilecek kişi yoktur.
@ diğer konumuza gelirsek,çatışma raporları bölümü kuralları güncellendi.Yeni kurallarımız tüm madeniyet ailesine adil bir düzen sağlaması dileği ile :)
demiryumruk
31.05.2008, 09:18
serkan ne cok konuşuyon abi yaa
bu sana ait bir topic deil bilmem anlatabildimmi ona buna kiriyip durmasana kardesss
hadi herkese iyi oyunlar ilk raporum hata yapmis olabilirim sizde yapmadınızmı?
savas raporlarını sızlerın yaptıgı konusmalar tartısmalar kırletıyor arkadaslar en azından bızım sayfada bole olmasın gaza gelmeyelım sakın olalım bazı seylerı duymamazlıktan gelelım.kıskırtmalara kapılmayalım.
mod arkadaslar flood yapanlara gereksız mesaj atanlara dur demelı artık anlayısları yuzunden raporlar golgede kalıyor.:confused:
tum ıttıfakların raporlarının altında mutlaka bır tartısma mutlaka bır kavga yeter artık eger tartısma yapmak ıstıyorsanız oyunun ıcınde yapın bunları.foruma tasımayalım en azından bu raporlar bolumune tasımayalım.
marksman
03.06.2008, 18:39
ARkadaşın 3 kere aynı mesajı yazıyosa , ortada bariz bir sorun var demektir zaten :D
yada forum data base sorunu ;)
@Quaresma
maxi orada sana iftira falan atmadı sadece bazılarına cwp verdi o kadar...
Quaresma modum eğer bir duzen varsa bu duzen belli standartlarda uygulanır kişilere göre değil ..
demiryumruk
04.06.2008, 22:33
kardeşlerim doru düzgün oyununuzu oynayın
bilerek yapmadım sayfa yavaş yükleniyordu 2-3 kere bastım ve sonuc bu oldu biraz saçma ama herkes neden karışıyor??
hayır bi sorununuz varsa özelden konuşalım halledelim:mad:
her türlü..
:cool:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.