![]() |
|
|||||||
| Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yeni Fikirler Oyunun sonraki sürümlerinde uygulanabilecek fikirler |
| Anketimiz: Yeni versiyon yapıldığında yol alınması gerekiyor dediğiniz en önemli bölümler.. | |||
| mesajlaşma sistemi |
|
60 | 21,13% |
| harita sistemi |
|
80 | 28,17% |
| yeni üniteler |
|
138 | 48,59% |
| yeni binalar |
|
69 | 24,30% |
| noob kavramı |
|
70 | 24,65% |
| ticaret sistemi |
|
56 | 19,72% |
| ittifak sistemi |
|
84 | 29,58% |
| toplu saldırı |
|
139 | 48,94% |
| yeni araştırmalar |
|
77 | 27,11% |
| diğer |
|
40 | 14,08% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 284. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaslar bence toplu saldırılar mantıklı bır sekılde ayarlanmalı ogame den bılıyorum adamın butun emegını bı gecede 5 kısı bırlesıp ındırıyorlardı oyundan sogutan bir adım olur bence ama toplu saldırı gereklı yanı oyun zevkı acısından o yuzden mesela toplu saldırıya kac kısı katılacaksa katılan herbırı bırlıgının o oranını gonderebılsın yanı 5 kısı saldracaksa herkes bırlıgının 5 te bırını gonderebılsın kı bu sadece dogru kombinasyonu bulmaya yonelık olur
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
İstihbarat bölümü sadece 20 mesaj ve altından oluşmasa , bunun yerine aynen şuanda forumda olduğu gibi .... Sayfa 10 Toplam 12 Sayfadan -- « Birinci < 6 7 8 9 10 11 12 -- bu şekilde sayılar getirilse sayılardan geriye gidilebilse iyi olur , hangi mesajı silip , diğer önemli mesajı açma olayı işkence haline geldi ...
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|